İsmail Saymaz bombayı patlattı: İmamoğlu'na ceza veren hâkimin kardeşi FETÖ'cü çıktı

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, köşesinde yayımladığı yeni yazısında İmamoğlu'na ceza veren hâkimin kardeşi FETÖ'cü çıktığını iddia etti. İşte Saymaz’ın dikkat ifadeleri.

27.03.2023-10:44 - (Son Güncelleme: 27.03.2023-10:53) İsmail Saymaz bombayı patlattı: İmamoğlu'na ceza veren hâkimin kardeşi FETÖ'cü çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Halk TV yazarı İsmail Saymaz’dan çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Saymaz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun davasına bakan İstanbul Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi Hâkimi Mehdi Komşul'un kardeşi Muhammed Ziya'nın devlet bursuyla İngiltere'de doktora yaparken, KHK ile öğrencilikten ilişiğinin kesildiğini belirterek, "Şaşırdınız mı? Doğrusu, ben şaşırmadım. Bugüne kadar açığa çıkmamasına hayret ediyorum" şeklinde ifadelerde bulundu. 

İmamoğlu'na ceza veren hâkimin kardeşi FETÖ'cü çıktı

14 Mayıs seçimlerine doğru gün sayarken, Millet İttifakı destekçilerinden Ekrem İmamoğlu hakkında ortaya çıkan gerçek, gündemi karıştırdı. İsmail Saymaz kendi köşesinde kaleme aldığı yazısında, İmamoğlu'na ceza veren hâkimin kardeşi FETÖ'cü çıktığını belirterek, davanın hâkimi Mehdi Komşul'un kardeşinin 15 Temmuz'da İngiltere'de olduğunu belirtti. Saymaz, "Hâkim Mehdi Komşul, İBB’de çalışıyor olsaydı, kardeşinden ötürü İçişleri Bakanlığı’nın güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından ‘FETÖ ile iltisaklı’ çıkacaktı. Acaba, diyorum, Komşul’un bu iltisakı mı, İmamoğlu’na hapis cezasını ve siyasi yasağı verdirdi?" ifadelerini kullandı.

İşte İsmail Saymaz'ın yazısı;

Her kim muhaliflere karşı hukuku eğip büküyor ve silah olarak kullanıyorsa, mutlaka FETÖ ile bağlantılı bir aile bireyi ve yakını ortaya çıkıyor.

Tesadüf değil.

Örneğin, Anayasa Mahkemesi üyesi İrfan Fidan.

Kardeşi İlhan ihraç edilmişti.

Gezi Parkı Davası Hakimi Murat Bircan.

Eşi Arzu, hem şüpheli hem de itirafçı.

Bu halkaya en son, Ekrem İmamoğlu Davası’na bakan İstanbul Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Mehdi Komşul eklendi. Komşul’un kardeşi Muhammed Ziya, devlet bursuyla İngiltere’de doktora yaparken, KHK ile öğrencilikten ilişiği kesilmiş.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal