Işın Karaca'dan Canlı Yayında İrem Derici Tepkisi

Ünlü sanatçı Işın Karaca, katıldığı magazin programında İrem Derici hakkında sert açıklamalarda bulundu. Sedat Doğan'la yaşadığı olaylarla gündeme gelen Işın Karaca, 'İrem Derici'yi görmeye tahammülüm yok.' dedi.

19.04.2019-17:40 - (Son Güncelleme: 20.04.2019-14:32) Işın Karaca'dan Canlı Yayında İrem Derici Tepkisi

Eski eşi Sedat Doğan'ın borçlarını ödediği haberleri ile sık sık magazinde yerini alan Işın Karaca, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Işın Karaca, katıldığı canlı yayında kendisi gibi şarkıcı olan İrem Derici hakkında sert açıklamalarda bulundu. Karaca, 'İrem Derici'yi görmeye tahammülüm yok' diyerek şaşkınlık yaratan bir açıklamada bulundu.

'UMARUM DOSTLUKLARI UZUN SÜRSÜN'

İrem Derici hakkında sert açıklamalarda bulunan Işın Karaca, yeni bir kavgayı alevdirecek söylemlerde bulundu. Işın Karaca, 'Bu camia küs-barış borsası. Demet'le bu aralar görüşmüyoruz. Dilerim Demet Akalın ve İrem Derici'nin dostluğu uzun sürsün ama ben pek sanmıyorum. Ama İrem Derici'yi görmeye hiç tahammülüm yok.

'EKRANDA BİZİ YAN YANA GETİRMEYİN'

Ekranda bizi yan yana getirmeyin. Kaldırın şu canlıyı ekrandan. Tahammülüm yok ona hiç. Bir yerde de karşılaşsak benim sevmediğim insanlar yandan yandan kaçıp çıkıyorlar genelde. Onunla hiçbir yerde, hiçbir sahnede aynı kadroda olmak istemem.

'YÜZÜNE GÜLÜP ARKANDAN KONUŞAN İNSANLARA DAYANAMIYORUM'

Yüzüne gülüp, kapıdan çıkmanı bile beklemeden konuşan insanlara dayanamıyorum. Herkesin kötülüğü kendi hanesine yazılıyor. Bana yazılmıyor, çok şükür.' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal