İşçiye En Uygun Kredi Veren Bankalar

Kredi ihtiyacı olan işçilerin en çok araştırdığı "İşçiye en uygun kredi veren bankalar hangileri?" sorusunun yanıtını sizler için derledik. İşte detaylar...

08.06.2020-17:32 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-17:18) İşçiye En Uygun Kredi Veren Bankalar

Kredi ihtiyacı olan işçilerin en çok araştırdığı "İşçiye en uygun kredi veren bankalar hangileri?" sorusunun yanıtını sizler için derledik. İşte detaylar...

İŞÇİLERE KREDİ VEREN BANKALARIN ŞARTLARI NELERDİR?

Kredi başvurusunda buluna işçilerin bu taleplerini gerçekleştirmesi için, aylık gelirleri ile ilgili maaş yazısı teslim etmeleri şarttır. Bu maaş yazısı çalışılan yerdeki yetkili birinden imzalı olarak alınmalıdır.

Bunun yanı sıra aylık gelir olmadan bankalardan kredi almak imkansızdır. Eğer bu geliri maaş yazısı ile kanıtlayabiliyorsanız, aynı zamanda kefil ve ipotek gibi teminatlar istenebilir.

Bu teminatların istenmesini nedeni ise bankaların size henüz güvenmiyor olmasıdır. Kefil istenmesinden ötürü krediyi ödemediğinizde bankanın kredi borcunu kefilden alıyor olmasıdır. İpotek istenmesini nedeni ise kredi borcunuzu ihmal ettiğinizde, bankanın vermiş olduğu ipoteğe el koyarak kredi borcunu tahsil etme yetkisi olmasıdır.

Öte yandan bankalardan kredi alabilmeniz için kredi notunuzun da yüksek olası gerekli görülüyor. Eğer kredi notunuz düşükse kredi almanız mümkün değildir. Yeni işe girdiyseniz bankalardan kredi alabilmeniz için kredi notunuzun en az 1000 seviyelerinde olması şarttır.

İŞÇİYE EN UYGUN KREDİ VEREN BANKALAR HANGİLERİ?

Enpara
İş Bankası
TEB
ING Bank
Finansbank
Burgun Bank

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal