İrfan Can Kahveci: 'Gerçekten Halkımıza Teşekkür Ediyorum'

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında Danimarka ekibi Kopenhag'ı 1-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'in orta saha futbolcusu İrfan Can Kahveci, aldıkları avantajı rövanş maçında da devam ettirerek turu geçmek istediklerini dile getirdi.

13.03.2020-09:38 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-09:34) İrfan Can Kahveci: 'Gerçekten Halkımıza Teşekkür Ediyorum'
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda yapılan karşılaşmanın sonrasında muhabirlere konuşan İrfan, "Maçın başından itibaren çok zorlandık. Çünkü rakip de iyi bir takım. Çok koşuyorlar, çok agresifler. Son dakikalarda gol nasip oldu. İnşallah ikinci maçta da bu avantajı kullanıp turu geçeriz." dedi.

İrfan, taraftarların tamamen trübünleri doldurması ve tüm seyircilerin Türk bayrağıyla kendilerine destek vermesiyle alakalı, "Isınmaya çıktığımda tüylerim diken diken oldu. Gerçekten halkımıza teşekkür ediyorum. Bugün müthiş bir atmosfer vardı. Burada hiç görmediğimiz bir atmosferi bize yaşattılar. Hepsine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehirli oyuncu, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) kendilerini korkutup korkutmadığı yönündeki bir soruya ise, "İster istemez her insan tedirginlik yaşıyor. İnşallah en yakın sürede bu virüs olayını da çözeriz. Herkesin tedirginliği de geçer." cevabını verdi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal