İnstagram Privacy Checks uyarısı nedir, ne demek? 2022 Privacy Checks Instagram gizlilik politikası

Instagram’ın yeni getirdiği özelliklerden birisi olan 2022 Privacy Checks Instagram gizlilik politikası bir çok insanın gündemini meşgul ediyor. Peki Instagram Privacy Checks uyarısı nedir, ne demek? İşte Instagram’ın yeni özelliğinin öne çıkanları...

21.04.2022-17:37 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-17:37) İnstagram Privacy Checks uyarısı nedir, ne demek? 2022 Privacy Checks Instagram gizlilik politikası

Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarından birisi olan Instagram, son günlerde bazı kullanıcılara Privacy Checks gizlilik politikasını gönderiyor. Uygulamanın getirdiği en yeni özelliklerden birisi olan Privacy Checks’in güvenilirliği bazı kullanıcılarca tartışılmaya devam ediyor. Instagram Privacy Checks uyarısının ne anlama geldiğini öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.

Instagram Privacy Checks uyarısı nedir, ne demek?

Instagram Privacy Checks

Şubat 2022 ayında Google Play Store üzerinden en çok indirilen uygulama olmayı başaran Instagram’ın son zamanlarda bazı kullanıcıların karşısına çıkardığı Instagram Privacy Checks, güvenlik sebebiyle milyonlarca Instagram kullanıcısı tarafından tartışma konusu olmaya devam ediyor. Instagram’ın son zamanlarda uygulama içinde yaşanan sorunlarla ilgili bildirilen raporlarla ilgilenmediği haberleri büyük tartışma konusu olmuştu. Güvenilirliği tartışılan Instagram Privacy Checks, bazı kullanıcılara göre hata olarak görülüyor.

Instagram ekibinin Instagram Privacy Checks hakkında detaylı bir açıklama yapması bekleniyor. Konu hakkında yeni bir gelişme yaşanması durumunda tüm detayları ayrıntılı olarak haberimizde bulabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal