Instagram Canlı Yayınları IGTV’ye Kayıt Edilebilecek

Coronavirüs salgını döneminde platformuna çok sayıda özellik ekleyen Instagram bunlara bir  yenisini daha ekledi. Son olarak Instagram yeni özelliğiyle canlı yayın yapan kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayacak.

15.05.2020-10:59 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-10:53) Instagram Canlı Yayınları IGTV’ye Kayıt Edilebilecek

Instagram son dönemde canlı yayın özelliğinin kullanımını artırdı. Yeni güncellemeyle canlı yayın özelliği ve IGTV özelliği birlikte kullanılabilecek. Buna göre açılan canlı yayınlar IGTV’ye kaydedilebilecek.

Yeni özelliğin duyurusunu akşam saatlerinde resmi Twitter hesabından gerçekleştiren platformun bahse konu bu özelliği bugünden itibaren kullanılabilecek.

Bilindiği gibi daha önce Instagram’da açılan canlı yayınlara sadece 24 saat boyunca erişim sağlanabiliyordu. Yeni güncellemeyle bu durumu tersine çeviren platform sayesinde artık dünya genelindeki ünlüler, fenomenler ve meslek uzmanları açtıkları canlı yayınları daha uzun süreliğine arşivleyebilecekler.

Özellikle düzenli canlı yayın yapan kullanıcılar için oldukça faydalı olacak bu özellik sayesinde diğer kullanıcılarda sevdikleri kişilerin yayınlarını kaçırma durumundan kurtulmuş olacak.

Geçtiğimiz aylarda Facebook üzerinden yapılan yayınlar için para kazanmanın önünü açan şirketin aynı stratejiyi Instagram için uygulayıp uygulamayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Instagram’ın bugün itibariyle kullanıma sunduğu özellikten faydalanmak için uygulamanızı güncellemeniz yeterli olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal