İngiltere'de Yeni Lider Manchester United!

Premier Lig'in 1.hafta erteleme maçında Burnley deplasmanına çıkan Manchester United, 1-0 galip gelerek 2013 yılından sonra ilk defa liderlik koltuğua oturdu.

13.01.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 13.01.2021-09:39) İngiltere'de Yeni Lider Manchester United!
Turf Moor Stadyumu'nda oynanan karşılaşma'da çok fazla pozisyonun yaşanmadığı ilk yarıda iki ekipte tehlikeli bir gol pozisyon gerçekleştiremedi.

Ancak ikinci yarıda bambaşka bir Manchester United sahadaydı. Liderlik için her geçen dakika baskısını arttıran kırmızı şeytanların karşısında çok kalabalık bir savunma mevcuttu. Baskısını arttırarak oyunun tek hakimi haline gelen Manchester ekibi 71.dakikada Rashford'un asistinde Pogba'nın ağlara gönderdiği şutla tabelayı 1-0 a getirdi.

Bulduğu golün ardındanda baskısını sürdürmeye devam eden kırmızı şeytanlar topun tek hakimiydi ve rakibine maç boyu isabetli şut çekme fırsatı tanımadı.

Karşılaşmada son düdük gelirken deplasmanda aldığı bu galibiyet ile puanını 36'ya yükselten Manchester United, Liverpool'dan liderlik koltuğunu devraldı.

Ligde üst üste 3.galibiyetini alarak liderlik koltuğuna oturan Solskjaer'in öğrencileri Sir Alex Ferguson'un teknik adamlık görevini bıraktığı 2013 yılından sonra ilk kez Premier Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal