İlişkinizi Güçlendirmenin Yolları

İlişkiler hayatlarımızda yakaladığımız mutlu anların en değerlilerindendir. Ancak ilişki içerisinde yaşanan bazı durumlar zarar verici olabilir. Peki ilişkinizi güçlendirmenim yolları neler? Sizler için araştırdık…

17.05.2021-18:27 - (Son Güncelleme: 17.05.2021-18:27) İlişkinizi Güçlendirmenin Yolları

İki insanın birbirini sevmesi ve birbirlerinin hayatlarına değer katması oldukça önemlidir. Mutlu ilişki motivasyonunuzu arttırırken, ilişkide yaşadığınız bazı sorunlar ise sizi kötü etkileyebilir. Sizde ilişkinize değer veriyor ve güçlendirmek mi istiyorsunuz? Sizin için araştırdık ilişkinizi güçlendirmenin yolları…

İLİŞKİNİZİ GÜÇLENDİRMENİN YOLLARI

Küçük Sürprizler

Herkes partneri tarafından düşünüldüğünü, önemsendiğini görmek ister. Bu yüzden partnerinize, onun hoşlanacağı ufak detaylardan sürprizler hazırlayabilirsiniz. Örneğin, partnerinizin sevdiği kahveyi hazırlayabilirsiniz. Sürpriz yapmak özel günlere mahsus değildir, içinizden geldiği her an ufak jestler hazırlayabilirsiniz.

Samimiyetten Ödün Vermeyin

İlişkilerde ki en önemli şey sağlıklı iletişimdir. Birbirimizle yakın bir şekilde konuşmak ilişkinizi güçlendirir. New York'ta yapılan bir araştırmada birbirlerine giderek daha samimi sorular soran katılımcılardan ikisi deney sırasında birbirlerine aşık oldu. Unutmayın her şey iletişimle başlıyor.

Eğlenmeye Özen Gösterin

Yemek pişirmek veya televizyon seyretmek gibi dans etmek de insanların birlikte yapabileceği bir eğlenceli anlardan bazılarıdır. Eğlence herkes için farklı anlamlar içerebilir. Yemek pişirmek, oyun oynamak ya da dans etmek! Beraber eğleneceğiniz bir etkinlik bulmak ilişkiyi güçlendirmek konusunda oldukça kritik bir noktadır.

Beraber eğlendiğiniz partneriniz sizinle birçok şey paylaştığını göreceksiniz. Gerçekleştirdiğiniz etkinlikler sayesinde anı biriktirecek ve ilişkinizi güçlendireceksiniz.

Birbirinizi Özgür Bırakın 

Birbirinizin hayatlarına saygı göstermeli ve partnerinizi özgür alanına saygı duymalısınız. Bu onlara kendileriyle vakit geçirme özgürlüğü sağlayacaktır. Evli çiftler eşleriyle konuşup yalnız kalma ihtiyacı duydukları zamanı söylemeliler.

Bu tür özgürlük alanları sadece partnerinize değil, size de iyi gelecektir. Kendinize ayırdığınız zamanı kaliteli geçirerek birçok şeyi aynı anda başarabilirsiniz.

Ortak Noktada Buluşun

Çocuklar, evcil hayvanlar, din, ilgi alanları veya hobiler sizi ortak bir paydada buluşturabilir. Bu tür durumlarda bir takım veya bir aile gibi hissederek ilişkinizi güçlendirebilirsiniz. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal