İETT'de kadın yolcunun fotoğrafını çekince ortalık ayağa kalktı!

İstanbul'da bugün sabah saatlerinde 16M kodlu İETT otobüsü bir şahsın, elbiseli bir kadın yolcunun fotoğrafını çekmesi ile birlikte bir anda ortalık karıştı. İşte haberin detayları...

06.06.2022-15:34 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-15:34)

Korkunç olay İstanbul'da İETT otobüsünde kadın yolcunun fotoğraflarını çeken adam fark edildiği anda yakalanıp polise teslim edildi. Fotoğrafları çektiğini sonuna kadar inkar eden adam, kendisini yakalayan yolcuya bırakması için uzun süre boyunca yalvardı. Olayın üzerine yolcuların büyük tepkisi ile karşılaşan şahıs polise teslim edildi. Yaşanan o anlar ise bir cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Şüpheli şahıs gözaltına alındı 

Söz konusu olaya yönelik İstanbul Polisi; İETT otobüsünün içerisindeki E.A. adında bir kadının fotoğrafını çeken M.B.'yi (45) gözaltına aldı. Acıbadem Köprüsü mevkiinde durdurulan otobüsün içerisinde yakalanarak gözaltına alınan M.B.'nin "Özel Hayatın Gizliliğini İhlal" suçundan adliyeye sevk edileceği bilgisi verildi. 

Otobüsteki kadın yolcunun fotoğraflarını çekti 

Acarlar Sitesi-Üsküdar seferini gerçekleştiren 16 M kodlu otobüste meydana gelen korkunç olayda, elbiseli bir kadının fotoğrafları yan koltuğunda oturan erkek yolcu tarafından çekildi. 


Vatandaşlar hemen müdahale etti 

Öte yandan genç kadın tüm bu başına gelenlerden habersizken, bir diğer yolcu şahsın fotoğrafları çektiğini fark etti ve duruma hemen müdahale etti. Şahsı yakasından tutarak elinden telefonunu alan yolcu ise, polis gelene kadar şüpheli şahsı bırakmadı. 

Sık sık yalvardı 

Şüpheli şahıs kendisini bırakması için yolcuya yalvarırken, yolcu kaçabileceği gerekçesinden dolayı ile yakasını asla bırakmadı. Şahsın o esnada, "Ben mühendisim, neden kaçayım?" diye söylediği duyuldu. Sürekli kendisini bırakması için yalvaran şahıs, polise teslim edildi. Yolcunun fotoğraflarını çeken şahsın yakalandığı an ve ardından yaşananlar an be an kaydedildi.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal