Sancaktepe'de magandalar pompalı tüfek ile dehşet saçtı! O anlar kameralara yansıdı

İstanbul Sancaktepe’de bir şüpheli şahıs, düğün konvoyunun önüne geçip pompalı tüfekle havaya ateş açtı. O esnada yoldan geçen sivil polis ekipleri magandaları suçüstü yakaladı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

06.06.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-17:24)

Sancaktepe'de bir şüpheli şahıs, düğün konvoyunun önüne geçip pompalı tüfekle havaya ateş açmaya başladı.

O esnada yoldan geçen sivil polis ekipleri magandaları suçüstü yakaladı. O anlar ise vatandaşların cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bu olay, Sancaktepe TEM bağlantı yolunda gerçekleşti.

Gelen iddialar doğrultusunda, düğün konvoyunun önüne geçen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfek ile sağa, sola havaya ateş açtı, yanında bulunan diğer kişi ise silahla havaya ateş açmaya başladı.

Yapılan ihbar üzerine, olay yerine çok sayıda polis ekipleri gönderildi. O sırada konvoy sebebiyle trafik durma noktasına kadar gelince o esnada araçları üst geçitte kalan polis ekiplerinin, üst geçitten aşağıya atlayıp yoldan geçen araçla beraber konvoy aracındaki magandaları durdurmak için operasyonu sürdürdü.


Silahlara el konuldu

Ekiplerin çalışmaları sonucu konvoydaki silahlara el konuldu şüpheliler ise ifadesine alınmak üzere emniyete götürüldü. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal