Sakarya'da korkunç kaza! İki araç kafa kafaya çarpıştı: O anlar kameralara yansıdı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. 1 kişinin yaralandığı kaza kameraya yansıdı.

06.06.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-15:15)

Bu korkunç kaza, sabah saatlerinde Göl Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultsunda, Adapazarı istikametinde gitmekte olan  B.A. (44) idaresindeki 54 B 5456 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kontrolden çıkarak karşı yönden gelmekte olan H.E. (42) idaresindeki 35 N 8918 plakalı otomobil sert bir şekilde çarpıştı.

Çarpışmanın tüm şiddeti ile büyük bir hasarın oluştuğu araçlar  feci şekilde sarsıldı. Kazada 54 B 5456 plakalı otomobilin sürücüsü B.A. ise yaralandı.

Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerin tarafından yapılan ilk müdahale sonucunda  yaralı sürücü hemen Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sonrasında yolda kısa süreliğine trafik yoğunluğu meydana geldi. Araçların yoldan kaldırılması ile birlikte trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaza anı kameraya yansıdı

Diğer taraftan, kaza anları ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen görüntüler doğrultusunda, kontrolden çıkan otomobilin karşı yoldan gelen bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştığı ve sonrasında araçların savrulduğu net bir şekilde gözükmekte.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal