Hulk'un Fenerbahçe'nin Eski Hocası Vitor Pereira Hakkındaki Açıklamaları Gündem Oldu!

Atletico Mineirolu Brezilyalı yıldız Hulk'un, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Vitor Pereira ile ilgili söylediği sözler çok konuşuluyor.

13.01.2022-14:58 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-15:06) Hulk'un Fenerbahçe'nin Eski Hocası Vitor Pereira Hakkındaki Açıklamaları Gündem Oldu!

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'nin sezon başında teknik direktörü olan Vitor Pereia ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'den ayrılığı sonrası hangi takıma gideceği büyük merak konusu haline gelen Vitor Pereira'nın, Brezilya ekibi Atletico Mineiro'ya yakın olduğu aktarılmıştı. Portekizli çalıştırıcının adının geçtiği Brezilya ekibinden Vitor Pereira ile ilgili kritik açıklamalar geldi. Son gelen bilgilere göre Brezilya ekibinin yıldız futbolcusu Hulk'un, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü hakkında önemli açıklamalarda yaptığı öğrenildi. Futbolcunun yaptığı açıklamalar yurt dışında ses getirdi.

TEKNİK ADAMI İSTEMİYOR

Atletico Mineiro'nun Brezilyalı yıldızı Hulk'un son yaptığı açıklamalarda takımın başına Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira'yı istemediği kaydedildi. Futbolcunun Vitor Pereira ile Çin'de Shanghai takımında beraber çalıştıkları ve eski hocasıyla arasının kötü olduğu bu nedenle de yıldız futbolcunun Portekizli teknik adam ile çalışmak istemediği ifade edildi.

Hulk'un, Fenerbahçe'den ayrılan Portekizli Vitor Pereira ile ilgili yönetime, 'Vitor Pereira gelirse ben yokum.' açıklamasında bulunduğu belirtiliyor.


HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira çok büyük umutlarla geldiği Fenerbahçe'de tam bir hayal kırıklığı oldu. Portekizli çalıştırıcı şampiyonluk hedefleri doğrultusunda geldiği takımda gösterdiği başarısız performansın ardından taraftarların büyük tepkisini çekti. Bu anlamda teknik adamla yolların ayrılmasına karar verildi. Teknik adamın yeni adresinin hangi takım olacağı gerek Fenerbahçe taraftarları gerek dünyada futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip edilmeye başlandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal