Hillary Clinton: Seçimleri Trump Kaybedecek

ABD'de 2016 yılında düzenlenen seçimlerde Donald Trump'a karşı kaybeden Hillary Clinton, 3 Kasım seçimleriyle ilgili New York Times'a açıklamalarda bulundu. Clinton, Trump'ın Kasım ayında seçimleri kaybedeceğini söyledi.

26.10.2020-16:06 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-15:22) Hillary Clinton: Seçimleri Trump Kaybedecek

ABD'de 2016 yılında düzenlenen başkanlık seçimlerinde anketlerde önde görünmesine rağmen Cumhuriyetçi Donald Trump karşısında kaybeden Hillary Clinton, New York Times'a 3 Kasım seçimleriyle ilgili konuştu. Hem 2016 seçimleri hem 3 Kasım seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Clinton, bu seçimde Demokratların Senato'yu geri alacağını söyledi.

"RUSLAR SEÇİME MÜDAHALE ETTİ"

Clinton, 2016 seçimlerinde kesinlikle kazanacaklarını düşündüklerini, diğer herkesin de böyle düşündüğünü belirtti. O dönemde karşılaştıkları zorluklara dikkat çeken Clinton, "Rusların müdahalesini kastediyorum. İnsanları buna inandıramadık. Herkes biliyor ki müdahale oldu" dedi.

"TRUMP SEÇİMİ KAYBEDECEK"

Hillary Clinton, 3 Kasım seçimlerine ilişkin değerlendirmesinde, Joe Biden'ın galip gelme ihtimalinin daha fazla olduğunu ve verilerin bu yönde olduğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı: "Beklediğim gibi Trump kaybedecek. Demokratlar Senato'yu geri alacak."

"FACEBOOK MANİPÜLE ETMEYE ÇALIŞIYOR"

Seçimlerde özellikle Facebook'un ihmalkar davrandığını ve gerçek doğruluk standartlarının olmadığını söyleyen Clinton, "Facebook'ta paylaşılanlara bakarsanız, insanların Joe Biden hakkındaki düşüncelerinin etkilenmeye çalışıldığını görürsünüz. Fakat insanlar şimdi daha bilinçli. Kolayca manipüle edileceklerini sanmıyorum." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal