Her Şeye Evet Film Konusu ve Oyuncuları

Her Şeye Evet filmi konusu, filmin Netflix Türkiye'de yayınlanmasının ardından yüksek izlenme oranına ulaştı ve diğer izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Her Şeye Evet filmi konusu nedir? Her Şeye Evet filmi oyuncu kadrosunda kimler bulunmaktadır?

15.03.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-09:38) Her Şeye Evet Film Konusu ve Oyuncuları

Her Şeye Evet filmi, 12 Mart 2021'de Netflix platformlarında yayınlanmasıyla birlikte büyük izlenme oranına ulaştı. Her Şeye Evet, bugün Netflix Türkiye Top10 listesinde 3. sırayı almış durumda. Hal böyle olunca birçok izleyici filmi merak edip araştırmaya başladı. İşte Her Şeye Evet filmi hakkında detaylar.

HER ŞEYE EVET FİLM KONUSU

Her Şeye Evet film konusu; Çocuklarını çok sevseler de onların isteklerine büyük oranda hayır diyen ebeveynler, sadece bir günlüğüne çocuklarının en tuhaf ve en saçma isteklerine bile evet demeye karar verir. Bu sayede ailenin yüksek heyecan ve macera içeren bir günü başlar. 

Filmin başrolü Allison Torres, tek başına çok güçlü ve neredeyse dünyayı avucunun içine alabilecek bir kadındır. Ona göre hiçbir macera riskli değildir ve insan, macera dürtüsünün peşinden gitmelidir. Öte yandan bir anne ve eş olarak Allison, pek de yetenekli biri sayılmaz. Ayrıca çok acımasız ve çok katıdır. Bir gün, Allison bu durumu değiştirmeye karar vererek kocası Carlos ile birlikte sadece tek bir gün, çocuklarının bütün isteklerine ‘evet’ demeye söz verirler. Allison'un bu düşüncesiyle beraber işler değişmeye başlar. 

Her Şeye Evet filminden bir sahne

Kurallar 24 saat süresince çocuklardan gelecek.

Çocuklarına ve iş arkadaşlarına sürekli “Hayır” diyen ve zaman içerisinde bu durumdan hoşnutsuzluk duyan Allison ve Carlos çifti, çocuklarının hiçbirini ayırmadan, tüm isteklerine 'Evet' diyecekleri  “Evet Günü” adını verdikleri bir gün belirler. 24 saat boyunca kuralları çocuklar koyacak, isteklerde bulunacaklardır. Ailenin "Evet Günü" sebebiyle Los Angeles’ın canına okuyacakları bir maceraya atılacaklarından ve bu maceranın aile bağlarını hiç olmadığı kadar güçlendireceğinden hiç haberleri yoktur.

HER ŞEYE EVET FİLMİ HAKKINDA 

Her Şeye Evet filmi konusu hakkında bilgi verdikten sonra, filmin 12 Mart'ta Netflix Türkiye platformunda izleyiciyle buluştuğunu söyleyelim. Fransa, Arjantin ve İspanya ortak yapımı olan filmin orijinal ismi ise Yes Day. Toplamda 1 saat 26 dakika izlenme süresine sahip olan Yes Day'in yönetmen koltuğunda Miguel Arteta bulunuyor.Filmin senaristliğini ise Justin Malen üstlendi. 

Oldukça usta oyuncuların rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Amaia Aberasturi, Alex Brendemühl, Daniel Fanego, Garazi Urkola ve Yune Nogueiras gibi bilindik isimler bulunuyor. 

Amy Krouse Rosenthal‘ın aynı adlı eserinden uyarlanan filmin müziklerini ise Michael Andrews yaptı. Yes Day, 12 Mart 2021 tarihinde Netflix orijinal yapımı olarak Netflix platormunda yerini aldı.

HER ŞEYE EVET FİLMİ OYUNCU KADROSU VE ROLLER

Her Şeye Evet filminin oyuncu kadrosunda Jennifer Garner, Édgar Ramírez, Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla ve Megan Stott gibi usta isimler bulunmaktadır. Her Şeye Evet filminin oyuncuları ve oyuncuların rolleri şu şekildedir. 

Jennifer Garner – Allison Torres

Édgar Ramírez – Carlos Torres

Jenna Ortega – Katie Torres

Julian Lerner – Nando Torres

Everly Carganilla – Ellie Torres

Megan Stott – Layla

June Diane Raphael – Aurora Peterson

Leonardo Nam – Mr. Chan

Fortune Feimster – Jean

Hayden Szeto – Officer Chang

Greg Cromer – Fred Peterson

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal