Hepsiburada, Trendyol, Çiçeksepeti, Lc Waikiki, De Facto 8 Mayıs Anneler günü indirimli ürünleri

Anneler Günü'nün yaklaşmasıyla birlikte birçok online alışveriş sitesi de indirim kampanyası başlattı. Bu özel günde annesi için en anlamlı hediyeyi almak isteyenler için hediye seçenekleri ve Trendyol, Hepsiburada, Çiçeksepeti gibi birçok alışveriş platformunun indirimli ürünlerini haberimizde derledik...

06.05.2022-17:01 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:01) Hepsiburada, Trendyol, Çiçeksepeti, Lc Waikiki, De Facto 8 Mayıs Anneler günü indirimli ürünleri

Anneler Günü'nde annesine ne hediye alacağını bulamayanlar yoğun bir hediye arayışına girdi. Hem annesini mutlu edecek hem de kendi bütçesini sarsmayacak bir hediye arayışında olanlar Anneler Günü indirimlerini araştırıyor. Anneler Günü'ne sayılı günler kala, Türkiye'nin en çok tercih edilen online alışveriş platformları da çeşitli indirim kampanyaları başlattı. Her bütçeye uyan çeşitli ürünlerle en sevilen markaların indirim yağmuru başladı. İşte annenizi mutlu edecek çeşitli hediye fikirleri ve markaların muhteşem Anneler Günü indirimleri...

Anneler Günü hediye fikirleri

Çay makinesi

Çay sever annelere alınabilecek en iyi hediye çay makinesidir. Annenizin çay keyfi yapmasını kolaylaştırmak istiyorsanız çay makinesi tam da aradığınız bir hediye. Annenizin çay keyfini kolaylaştıracak çay makinesi alarak onu mutlu edebilirsiniz.

Nevresim takımı

Anneler Günü hediyelerinin en pratiği şüphe yok ki nevresim takımıdır. Pamuk annelerinize %100 pamuktan oluşan nevresim takımı alarak onlara rahat bir uyku hediyesi verebilirsiniz.

Mutfak eşyaları

Şüphesiz ki annelerimizin en çok vakit geçirmeyi sevdikleri yer mutfaktır. Ancak, annelerimizin en çok yenilik hissettikleri yer de mutfaktır. Hal böyle olunca Anneler Günü'nde onlara mutfak eşyası alarak mutlu etmek de kolaylaşıyor. Annenizin mutfağında küçük dokunuşlara yol açacak çay seti, bardak ya da borcam seti gibi ufak mutfak eşyaları alarak annenizi mutlu edebilirsiniz.

 anneler günü hediye seçenekleri

Parfüm

Herkesin bildiği gibi dünyada anne kokusundan daha güzel bir koku yoktur. Bizlere dünyanın en güzel kokusunu sunan annemize bu özel günde alınabilecek en özel hediyelerden birisi de parfüm olacaktır.

Takı seti

Takı takmayı seven anneler için en ideal hediye takı olacaktır. Birçok marka Anneler Günü için takı indirimi başlatmışken siz de bu indirimden yararlanarak annenize en çok yakışacak takıyı seçebilirsiniz.

Şal

Şal kullanmayı seven annelere alınacak en kullanışlı hediye şal olacaktır. Annenizin zevki doğrultusunda bir şal seçerek bu özel günde onu sevindirebilirsiniz.

Ayakkabı

Annelerimizin rahatı hepimiz için çok önemlidir. Rahatlık da ayakta başladığına göre annenize rahat bir yürüyüş sağlayacak ayakkabı tercih edebilirsiniz.

 anneler günü

Çiçek

Her ne kadar klasik bir hediye gibi görünse de kadınları en çok mutlu eden şey şüphesiz ki çiçektir. Bizim çiçeklerimiz olan annelerimize bu özel günde çiçek almamak da olmaz. Bu yüzden Anneler Günü hediyesi olarak ne seçerseniz seçin yanına bir demet çiçek eklemeyi ihmal etmeyin.

Anneler Günü indirim fırsatları!

https://www.ciceksepeti.com/anneler-gunu-hediyeleri

https://www.trendyol.com/butik/butikdetay/604763/erkek

https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/etiket/sepette-indirim-anneler-gunu-hediye-onerileri

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/anneler-gunu-hediyesi

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/anneler-gunu-hediyesi

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal