Hatice, Sevgililer Günü'ne Özel Hamamdan Paylaşım Yaptı

Geçtiğimiz yaz aylarından bu yana sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Hatice, sevgililer günü için paylaşımda bulundu.

14.02.2019-12:41 - (Son Güncelleme: 14.02.2019-12:46) Hatice, Sevgililer Günü'ne Özel Hamamdan Paylaşım Yaptı

Geçtiğimiz yaz aylarından bu yana sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Hatice, sevgililer günü için paylaşımda bulundu.

Yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Hatice, cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

HAMAMDAN PAYLAŞIM YAPTI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hatice, hamamda çektiği videoyu paylaştı. Hatice, paylaşımına 'Sevgililer günü mü? Bence 'sevgili'den arınma günü' notunu ekledi.

İşte o paylaşım;

YASEMİN SAKALLIOĞLU'NA OLAY YANITLAR VERMİŞTİ

Jet Sosyete dizisinde rol alan Yasemin Sakallıoğlu, Hatice'nin geçtiğimiz aylarda çektiği videoya 'Şimdi kanka ben söylemek istediklerimi söyleyeceğim, sen de beni çekeceksin. Ama ben öyle bir arkamı döneceğim ve meşgul olacağım ki senin beni çektiğini fark etmeyeceğim tamam mı? Dur bir de pembe şortumu giyeyim o bana çok yakışıyor' yorumunu yazmış ve ortalık karışmıştı.

Hatice, oyuncunun yaptığı yoruma 'Hemen hemen her video ya da fotoma yorum yazıp sonrasında pişman olup siliyorsun. Bu neyin özgüvensizliği çapsız. Bir tipine bak öyle konuş eminim yaşın benden küçüktür. Buradan bakınca 45'lik duruyorsun. Yüzümle de popomla da seni önce çarpar, finalde bölerim gereksiz.' yanıtını vermişti.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal