Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim? Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

Günümüzde şarkıcıların sahne ücretleri çok sayıda kişi tarafından merak edilirken 'Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim?' şeklinde sorularla en fazla kazanan sanatçılar araştırılıyor. İşte, Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

28.03.2022-20:58 - (Son Güncelleme: 29.03.2022-18:09) Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim? Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

Pandemi süreci başladıktan sonra konser yasakları başlatılmış ve şarkıcılar bütün sahne programlarını iptal etmişlerdi. Uzunca bir süre evde oturan şarkıcılar yasakların kalkmasıyla birlikte yeniden hayranlarıyla buluşma organizasyonları gerçekleştirmeye başladılar. 

Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim?

Salgından dolayı 2 yıldan fazla bir süre çalışmayan şarkıcıların geri dönüşleri de zamlı oldu. Peki, Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim?

Şarkıcıların, yeni koronavirüs süreciyle birlikte geri döndükten sonra sahne ücretleri de arttı. Hayranları ise sevdikleri sanatçıların ne kadara sahne aldığını merak ediyor. Türkiye'de en pahalı şarkıcı soruları gün geçtikte artarken en çok konser veren ve en fazla ücret kazanan şarkıcıların güncel fiyatlarını sizler için derledik.

Hangi şarkıcı ne kadara sahneye çıkıyor, en pahalı sahnesi olan şarkıcı kim?

Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

Edinilen bilgilere göre pandemi süreci, sonrası sahneye çıkma fiyatını yaklaşık 3 kat artıran Gülşen oldu. Bir konser için 400 bin TL isteyen güzel şarkıcı şimdiden bütün yaz takvimini doldurmuş görünüyor. 

Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

Sibel Can ile Ebru Gündeş’in de sahneye çıkma fiyatı Gülşen'le aynı olduğu söyleniyor. Her iki başarılı sanatçının da konsere çıkma anlaşmaları 400 bin TL’den başlıyor. Sibel Can ve Ebru Gündeş'in düğün ve özel geceler için istedikleri ücretin ise bu fiyattan daha yüksek olduğu belirtiliyor.

Şarkıcıların yeni sahne ücretleri 2022

Ünlü diva Ajda Pekkan'ın sahneye çıkma ücretinin 750 bin TL olduğu öğrenilirken, Sertab Erener'in ise 300 bin TL olduğu ifade ediliyor. Alişan ve Berkay'ın sahne ücretinin 200 bin TL'den başladığı Cenk Eren'in ise 120 bin TL'ye sahne aldığı da gelen bilgiler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal