Hande Erçel'in Saçları Ne Renk?

Hande Erçel'in kim olduğuna, Hande Erçel'in oynadığı dizilere, Hande Erçel'in saçlarını neden boyattığına galerimizden ulaşabilirsiniz.

07.12.2016-15:45 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Hande Erçel'in Saçları Ne Renk?

HANDE ERÇEL KİMDİR?

Hande Erçel 1993 Balıkesir Bandırma doğumludur. Güzel oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü’nde okumaya devam ediyor. Daha önce Çılgın Dersane Üniversitede filminde ve Hayat Ağacı dizilerinde rol almıştır. Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı parlamıştır. 2012 yılında düzenlenen Miss Cilivaliton of the World (Dünya Medeniyetler Kraliçesi) yarışmasında 1.olmuştur ve ülkemizi temsil etmiştir. 

350 BİNE SAÇ BOYATACAK!

Show TV ekranlarında ilgiyle takip edilen Aşk Laftan Anlamaz dizisinin güzel oyuncusu Hande Erçel reklam yıldızı oldu. Genç yetenek, L'Oréal Paris'in yeni güzellik elçisi seçildi. Hande Erçel, güzelliğiyle Türk erkeklerinin yeni gözdesi olmuş durumda. Bir markanın reklam filmi için saçlarını 350 bin TL'ye boyatacak. 

REKLAMDAN 350 BİN TL ALDI 

Saçlarıyla reklamlarda boy gösterecek olan oyuncunun reklam filminden 350 bin TL aldığı öğrenildi. Oyuncunun reklamla birlikte ilk kez saçları da işlem görmüş olacak. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal