Hande Erçel Mücevher Markasının Yüzü Oldu, Aldığı Ücretle Turnayı Gözünden Vurdu!

Güzel oyuncu Hande Erçel’e fırsat üstüne fırsat yağıyor. Ünlü oyuncuya art arda sunulan reklam tekliflerinden Erçel, bir mücevher firmasının teklifini kabul etti. İşte Erçel’in yüzü olduğu o firma…

12.03.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-16:09)

Yer aldığı her projeden sonra isminden başarıyla söz ettiren Hande Erçel, son dizisi Sen Çal Kapımı ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Ünlü oyuncu dizideki partneri Kerem Bürsin ile başarıdan başarıya imza atarken, aşk hayatında da yeni dalgalanmalar yaşandı. Güzelliğiyle herkesi kendine mest eden Hande Erçel, dizideki partneri Bürsin ile bir süre sonra aşk yaşamaya başladı. Ünlü çift bu yıl rol aldığı son projelerinden birçok ödüle birlikte layık görüldü. Başarılı çiftin ünü, Türkiye sınırını aşarak Latin Amerika’ya kadar ulaştı. Güzel oyuncunun yakaladığı bu çıkışından sonra, teklif üstüne teklif yağdı. Kendisine gelen projeleri değerlendiren Hande Erçel, bir mücevher markasının yüzü olma konusunda firmayla hem fikir oldu. 

HANDE ERÇEL MÜCEVHERAT YÜZÜ OLDU

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Hande Erçel, yeni bir reklam yüzü oldu. Daha önce de pek çok reklam filminde rol alan Erçel, bu kez mücevher firması için kamera karşısına geçti. Yeni projesini sosyal medya hesabından duyuran güzel oyuncuya, binlerce tebrik yorumu yağdı. Reklam için objektif karşısına geçip poz veren ünlü oyuncunun paylaştığı kare ise büyük bir beğeni topladı. Son dönemlerde en çok konuşulan ve en çok hayran kitlesini artıran bir isim olan Hande Erçel, Atasay’la iş birliği yaptı. Atasay’ın yeni tasarımlarıyla kamera karşısına geçen başarılı oyuncunun oynadığı reklam filminin yayınlanacağı gün de hayranları arasında merak edilen konular arasında yer alıyor. Ayrıca iddialara göre güzel oyuncunun yer aldığı projeden çok büyük bir meblağ aldığı konuşuluyor. 

hande

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal