Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Arasına Mesafeler Girdi

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in yaptıklarından sonra Kerem Bürsin'in sinirlendiği ve ikilinin görüşmeme kararı aldığı bildirildi. Peki, Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti neden ayrılıyor?

16.10.2021-17:02 - (Son Güncelleme: 16.10.2021-17:32)

Ünlü çift Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in arasında kara kedi girdi. Hande Erçel’in eski sevgilisi Murat Dalkılıç’la görüştüğü bilinen Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in Kerem Bürsin’le arasının açıldığı ve tartıştıkları belirtildi. Bu sebepten ötürü Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in arasında soğuk rüzgarların estiği öğrenildi.

MURAT DALKILIÇ YÜZÜNDEN ARALARI AÇILDI

Şehvetli aşkları yüzünden bir türlü magazin dünyasının dilinden düşmeyen Kerem Bürsin ve Hande Erçel çiftinin arasında bir kriz cereyan ediyor. Kardeşinin eski sevgilisi Murat Dalkılıç’la görüşmeye hala devam eden ve sosyal medyada takibe devam eden Gamze Erçel, Kerem’i sinirlendirmişe benziyor. Gelen iddialara göre Bürsin, sevgilisinin ablasıyla arasında kocaman bir mesafe koymuş. Bilerek bir araya gelmemeye çalıştığını ve sürekli Hande Erçel’in ablasından kaçtığı söylendi.

Hande Erçel, ünlü oyuncuya "İnsanların ilişkilerine karışamam. Benim için önemli olan sensin. Kim kiminle görüşüyorsa görüşsün” dediği öğrenildi. Kerem Bürsin’den ne tepki geldiği bilinmiyor.


KEREM BÜRSİN – HANDE ERÇEL ÇİFTİ AYRILIYOR

Kerem Bürsin, Amerika’daki ailesini ziyarete gitmek için gün sayarken tüm planları iptal oldu. İspanya’da düzenlenen moda şovundan davet gelmesi üzerine Bürsin aniden Kanarya Adaları’na gitme kararı aldı. 

Volkan patlamasının gölgesinde kalan, Kanarya Adalarının en büyüğü Gran Canaria’daki Gran Canaria Sweem Week’te mayo defilesine Türk oyuncu Kerem Bürsin de katılacak. Kanarya Adaları’ndaki defilenin ada turizmini canlandırması ve dünyaya duyurması için yapıldığı biliniyor.

Etkinliğe daveti yüzünden Kerem Bürsin hem ABD’deki ailesinden hem de güzel sevgilisi Hande Erçel’den ayrı kalacak. ABD planını başka bir zamana erteleyen Türk oyuncu, Hande Erçel’in ablasıyla arasını düzeltip düzeltmeyeceği çok büyük bir merak konusu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal