Hamilelik iddialarını yalanlamayan Demet Evgar’ın sevgilisi Levent Babataş’la yıldırım nikahı kıyacağı ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddia edilen ünlü oyuncu Demet Evgar'dan güzel haber geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

17.03.2022-15:31 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:37)

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Demet Evgar, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Canlandırdığı karakterlerle oyunculuk sektöründe ne kadar başarılı olduğunu her fırsatta ispat eden ünlü oyuncu, şimdilerde ekranlara kısa bir ara vermişti. Bugüne dek yer aldığı her dizi ve tiyatro oyununda izleyiciyi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncu hakkında, geçtiğimiz günlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Buna göre güzel oyuncu Demet Evgar'ın üç aylık hamile olduğu belirtildi. 

Ünlü oyuncu bu akşam evleniyor

Geçtiğimiz haftalarda ortaya atılan hamilelik iddialarının ardından herkes ünlü oyuncu Demet Evgar'dan bir açıklama beklerken, kimsenin beklemediği bir haber geldi. 2016 yılından itibaren Levent Babataş'la aşk yaşayan güzel oyuncu Demet Evgar'ın nikah masasına oturacağı ortaya çıktı. Uzun zamandır sürdürdüğü birlikteliğini hamilelik iddialarının ardından evliliğe taşımaya karar veren çiftin, bu akşam aile içinde yapılacak bir törenle evleneceği ortaya çıktı. Ünlü oyuncundan gelen bu çifte güzel haber, hayranlarını büyük bir şaşkınlığa uğratırken aynı zamanda da heyecanlandırdı. 

Demet Evgar evleniyor

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal