Hadise nişan yüzüğü ne kadar? Hadise'nin nişan yüzüğü fiyatı dudak uçuklattı

Ünlü şarkıcı Hadise, iş insanı Mehmet Dinçerler'in evlilik teklifini kabul etmiş ve nikah masasına oturmak için hazırlıklara başlamıştı. Magazin dünyası ise Hadise nişan yüzüğü ne kadar? olduğu sorusuna yanıt aramaya başlamıştı. Gelen son bilgiler sonrası ise Hadise'nin nişan yüzüğü fiyatı dudak uçuklattı..

17.03.2022-14:49 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-15:44)

İş insanı Mehmet Dinçerler ile mutlu bir birliktelik yaşana ünlü şarkıcı Hadise, sevgilisinin evlilik teklifini kabul etmişti. Hemen düğün hazırlıklarına başlayan Hadise'nin nişan yüzüğü de hem hayranları hem de sevenleri tarafında çok fazla merak edildi. Fiyatı konusunda araştırma yapan hayranları Hadise'nin nişan yüzüğünün fiyatını duyunca şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hadise nişan yüzüğü ne kadar?

Dün akşam İstanbul'da düzenlenen Fashion Week Nihan Peker defilesine giden ünlü şarkıcı Hadise, gazetecilere poz verirken parmağına taktığı alyansı ve pırlanta yüzüğünü sürekli gizlemeye çalışması herkesin dikkatini çekti.

Hadise nişan yüzüğü ne kadar?

salı akşamı aile arasında nişan yapan Hadise, nişanıyla ilgili detaylar hakkında bilgi vermezken sonrasında detaylı açıklamalar yapacağını söyledi. Gold eteği ve üzerine giydiği şık beyaz gömleğiyle dikkat çeken Hadise'nin parmağındaki pırlantanın ne kadar olduğu büyük merak konusu oldu.

Hadise nişan yüzüğü ne kadar?

Hadise'nin sevgilisinden aldığı evlilik teklifinde aldığı tektaşının yanında bir alyans olduğu görülürken, edinilen bilgilere göre ise Hadise'nin parmağındaki tektaş pırlantanın fiyatının ise 3 milyon TL olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal