Paris Moda Haftasını kasıp kavuran Hadise, ünlü fenomenle pişti olunca sosyal medyada alay konusu oldu

Ünlü şarkıcı Hadise moda haftası için yaptığı kombinleri sosyal medya hesabından paylaşırken, bir erkek fenomenle aynı kombini giydi. İşte habere ilişkin o detaylar...

09.03.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-15:12)

Pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Hadise, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana ilgiyi üzerinde toplamayı başarıyor. Seslendirdiği birçok şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan ünlü şarkıcı, başarılı şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündemine bomba gibi düşüyor. Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi alan güzel şarkıcı, yazın düğün için geri sayıma başladı. Her fırsatta her yerde Dinçerler'e olan aşkını haykıran güzel şarkıcının mutlu halleri ise en çok yakınlarını ve hayranlarını memnun ediyor.

Hadise lüks markanın azizliğine uğradı

Son zamanlarda gittikçe kilo veren ve tercih ettiği kıyafetlerle moda konusunda da ön plana çıkan başarılı şarkıcı, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na gitti. Lüks markalar arasında yer alan Valentino'nun defilesine katılan ve katıldığı etkinlikte tercih ettiği kıyafetlerle kamera karşısına geçen başarılı şarkıcı Hadise, yeşil ve mavinin birleştiği bir elbise giyerek takipçilerinin beğenisine sundu. Farklı tarzları bir arada deneyen ve güzelliğiyle herkesi mest eden ünlü şarkıcı, gittiği moda haftasında yılın piştisi oldu. Ünlü şarkıcı Valentino markasının defilesinde erkek bir fenomenle aynı kıyafeti giyerek sosyal medyanın gündemine düştü. Hem çok beğenilen hem de pişti olması nedeniyle dalga geçilen Hadise ise bu konu hakkında henüz kendi yorumunu paylaşmadı. Sosyal medyadaki kullanıcılar ise hemen ünlü şarkıcı ile erkek fenomenin fotoğraflarını birleştirip konuşmaya başladı. 

Hadise erkek fenomenle pişti oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal