Hadise özel hayatını ihlal eden Bircan Bali ve Arto'yu affetmedi! Ünlü şarkıcı, Eurovision için açılan davayı kazandı

Güzel şarkıcı Hadise, yıllar önce katıldığı Eurovision yarışmasındaki performansı hakkında cümleler sarf eden Bircan Bali ve Arto'ya açtığı tazminat davasını kazandı.

26.02.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 26.02.2022-18:00) Hadise özel hayatını ihlal eden Bircan Bali ve Arto'yu affetmedi! Ünlü şarkıcı, Eurovision için açılan davayı kazandı

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğin en sevilen isimleri arasında yer alan Hadise, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana sesiyle hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Farklı tarzlarda söylediği şarkılar ve sahne performanslarıyla adından başarıyla söz ettiren ünlü şarkıcı 2009 yılında Eurovision'a damga vurmuştu. Katıldığı şarkı yarışmasında seslendirdiği ''Düm Tek Tek'' ile yarışmadan dördüncülükle ayrılan güzel şarkıcının bu performansı sonrası büyük bir eleştiriye maruz kalmıştı. Ünlü şarkıcının performansının beğenilmemesi ve başka şarkı söylemesi gerektiği tartışılırken, magazin programı sunucularından Bircan Bali ve Arto'nun ünlü şarkıcıya söylediği skandal sözler ise olay olmuştu. 

Bali ve Arto 20 bin lira ödeyecek

Güzel şarkıcı Hadise, yıllar önce katıldığı Eurovision ses yarışmasında göstermiş olduğu performans ile adından hem başarıyla söz ettirmiş hem de bazı eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Çok konuşulan ve tartışılan performansa imza atan ünlü şarkıcı ise yarışmadan dördüncülükle ayrılarak bir başarı elde etmişti. Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucularından Bircan Bali ve Arto, canlı yayında Hadise için skandal sözler sarf etmişti. Yorumculardan Bircan Bali başarılı şarkıcı Hadise'nin 2009 yılındaki performansı hakkında özel günde olduğunu söyleyerek; ''Yoksa birinci olurdu'' şeklinde konuşmuştu. Bali'nin bu sözlerinden sonra kendi düşüncelerini de dile getiren Arto da konuya dahil olmuştu. Bu sözler karşısında soluğu mahkemede alan Hadise, sarf edilen sözlerin kişisel haklarına yönelik bir saldırı olduğu öne sürerek Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Sonuçlanan davaya göre Bali ve Arto, ünlü şarkıcıyı 20 bin TL manevi tazminat ödeyecek.

hadise

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal