Mehmet Dinçerler'le Bu Yaz Nikah Masasına Oturacak Hadise'den Olay Yaratan Bebek Açıklaması!

Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile başarılı şarkıcı Hadise evliliğe hazırlanırken, güzel şarkıcıdan hamilelik itirafı geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-10:21 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-10:21)

Sesi ve şarkılarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Hadise, başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler ile aşk yaşayan başarılı şarkıcı, geçtiğimiz aylarda dolu dizgin sürdürdüğü ilişkilerini bir üst noktaya taşıma kararı almıştı. Dinçerler'in evlenme teklifi ettiği Hadise bu teklifi büyük bir mutlulukla karşıladıktan sonra, gözler ünlü çiftin bu yaz görkemli bir şekilde düzenlenecek olan düğün törenine gözler çevrildi. Güzel şarkıcı hakkında ortaya atılan hamilelik iddiasına ise Hadise'den ilk yanıt geldi. 

HADİSE: HAMİLE DEĞİLİM

İlk çıkış yakaladığı günden bu yana şarkılarıyla ve sahne performanslarıyla pop müziğinin en sevilen isimleri arasında yer alan başarılı şarkıcı Hadise, şimdilerde düğün hazırlığı içinde dolaşıyor. İş insanı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşayan güzel şarkıcı, dünya evine gireceği günü beklerken hamilelik iddiası ortaya atıldı. Konuya ilişkin açıklama yapmak ve ortalıkta dolaşan bilgi kirliliğini önlemek isteyen Hadise ise konu hakkında gerçeği açıkladı. TV8'de yayınlanan 2.sayfa isimli magazin programına bağlanarak hakkında çıkan iddialara yanıt veren ünlü şarkıcı Hadise; ''Hamile değilim. Daha muhteşem gelinliğimi giyeceğim önce. Sonra Allah'ın izniyle inşallah'' diyerek konuya dair son noktayı koydu. Bebeklerle arası iyi olduğu bilinen güzel şarkıcının yaptığı bu açıklama sonrası ise evliliğinde bir bebek beklentisi olduğu da anlaşıldı. 

hadise mehmet dinçerler

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal