Demet Özdemir Oğuzhan Koç çifti evleniyor mu? Demet Özdemir Oğuzhan Koç düğünü ne zaman? Sevindiren haber geldi, evlilik tarihleri belli oldu

İlişkileriyle dillerden düşmeyen şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir çifti yine gündemi sarsmaya devam ediyor. Çift ayrılık haberinin ardından yeniden bir araya geldiklerini duyurarak sevenlerini mutlu etmişti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti evleniyor mu? Ne zaman evlenecekler? Gibi sorular da sorulmaya başlandı. İşte Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti ile ilgili merak edilen detaylar…

17.03.2022-12:27 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-16:57)

Yaşadıkları ilişkiyle gündemden düşmeyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Çift, ayrılıklarının ardından yeniden bir araya gelmiş, Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine evlilik teklif etmişti. Koç’un Sevgililer Günü’nde yaptığı romantik teklife Demet Özdemir’in ‘evet’ demesiyle çift düğün hazırlıklarına başlamıştı. Sevenleri çiftin düğün tarihinin kesinleşmesini beklerken, Koç ve Özdemir cephesinden sevindiren haber geldi. 36 yaşındaki Oğuzhan Koç ve kendisinden 6 yaş küçük sevgilisi Demet Özdemir, düğün tarihine ve düğün yerine karar verdi. Nikah masasına oturmak için gün sayan çiftin düğününün 2 gün 2 gece süreceği konuşuluyor.

60 bin dolarlık yüzük!

Oğuzhan Koç’un romantik teklifinde kullandığı 4 karatlık tek taşın fiyatı da dudak uçuklattı. Koç, sevgilisine aldığı tek taşın fiyatının 60 bin dolar olduğu belirtildi. Çalkantılı ilişkilerini evlilik ile taçlandırmak isteyen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un birlikteliği magazin gündeminden düşmüyor. Takvim Saklambaç'ın haberine göre, dillerden düşmeyen çift, Ağustos ayı içerisinde Çeşme’de nikah masasına oturacak.

Demet ve Oğuzhan çifti

Şarkıcı Oğuzhan Koç’un 14 Şubat’ta oyuncu sevgilisi Demet Özdemir’e yaptığı romantik teklifin ardından, nikah tarihleri de kesinleşmeye başladı. İlişkilerinin başladığı Çeşme’de evliliklerini yapmayı planlayan çiftin düğünü büyük bir merakla bekleniyor. Çifte yakın isimlerden alınan bilgilere göre Özdemir ve Koç ikilisi, Ağustos ayının ortalarında 2 gün 2 gece sürecek bir düğünle dünya evine girecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal