Demet Özdemir yüzüğü neden çıkardı? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrıldı mı? Sevilen çiftten üzücü haber gündem oldu

Evlilik hazırlıkları yapan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un ayrılık haberi gündeme bomba gibi düştü. Demet Özdemir'in paylaştığı fotoğrafta yüzüğünün olamaması üzerine çiftin ayrıldığı iddia edildi. Peki Demet Özdemir yüzüğünü niye çıkardı, Oğuzhan Koç'tan ayrıldı mı? detaylar haberimizde yer almaktadır.

09.03.2022-00:44 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-00:45) Demet Özdemir yüzüğü neden çıkardı? Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrıldı mı? Sevilen çiftten üzücü haber gündem oldu

Oğuzhan Koç'un 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Demet Özdemir'e evlilik teklifi etmesinden sonra hazırlıklara başlayan ikilinin ayrıldıkları iddia edildi. Demet Özdemir'in paylaştığı fotoğrafta yüzüğünün olmaması iddiaları daha da güçlendirdi. Daha öncede ayrılıp barışan ikilinin evlenecek olması hayranlarını havaya uçururken son gelen ayrılık iddiaları üzerine herkesi şaşkına çevirdi. İkiliden bir açıklama gelmezken sevenleri ikiliden bir açıklama beklediklerini dile getirdi. 

Demet Özdemir neden yüzüğünü çıkardı

Demet Özdemir neden yüzüğünü çıkardı?

Yüzük takmalarına rağmen Demet Özdemir'in paylaştığı fotoğraflarda yüzüğünün olmaması dikkatleri çekerken bu olay üzerine ikilinin ayrıldığı iddia edildi. Diğer bir yandan ise Demet Özdemir'in yüzüksüz paylaştığı fotoğraflar takipçileriyle de arasının açılmasına neden oldu. Henüz ikiliden bir açıklama gelmezken takipçileri ikiliden bir açıklama beklemektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal