Oğuzhan Koç'la evlilik yolunda olan Demet Özdemir yüzüğünü çıkardı! Ünlü çiftin ayrılığı gündeme bomba gibi düştü

Geçtiğimiz günlerde evlenme teklifi alan Demet Özdemir yüzüğünü çıkarıp fotoğraflar paylaşınca sosyal medyada olay oldu. İşte habere ilişkin o detaylar...

07.03.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-12:16)

Ekranların en sevilen oyuncuları arasında yer alan güzel oyuncu Demet Özdemir, yer aldığı birçok projede göstermiş olduğu oyunculuk performansıyla akıllara kazındı. Yıllardır sürdürdüğü başarılı kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu, şarkıcı Oğuzhan Koç'la yaşadığı aşkla en çok konuşulan ünlü isimler arasında yer alıyor. Uzun bir süredir dolu dizgin yaşadıkları aşklarını, yeni yılı Paris'te karşılamaya gittikten sonra sonlandıran ünlü çift, kısa ayrılığın ardından yeniden bir araya gelmişti. Özdemir'le Koç2un yeniden barışması ise başta yakın dostları olmak üzere sevenlerini oldukça mutlu etmişti. Oğuzhan Koç ise sevgilisinin yokluğunu telafi ederek 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Özdemir'e evlenme teklifi etti. Geceliği 83 bin lira olan bir otelin kral odasında romantik bir ortam hazırlayan Oğuzhan Koç, Sakiler Grubu'nun ''Dünyadan Uzak'' şarkısıyla ünlü oyuncuya evlenme teklifi etti. Dört karat olduğu bilinen yüzüğü parmağına takan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, kameralara poz vermeyi de ihmal etmemişti. 

Özdemir yüzüğü çıkardı

Evlenecekleri günü merakla bekleyen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in hayranlarına kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde 30. yaşına giren güzel oyuncu Özdemir sevgilisi Koç'la samimi pozlar vermişti. Aralarından su sızmayan ünlü çiftten Özdemir'in sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafta iki elinde de yüzüğün gözükmemesi ise, ünlü çiftin yeniden ayrıldıkları iddiasını gündeme getirdi. Çiftin hayranları çıkan bu iddiaları sosyal medyada yalanlasa da, Koç ve Özdemir çiftinden henüz konuya ilişkin bir yanıt gelmedi. İlişkilerine geçtiğimiz aylarda kısa süre de olsa ara veren ikilinin hayranları ise bir ayrılık olmadığı konusunda paylaşımlarına devam ediyor. 

Demet Özdemir'le Oğuzhan Koç ayrıldı mı?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal