Sahnelere geri dönen Seren Serengil iç çamaşırsız giydiği elbiseyle takipçilerinin ''Külot giymediniz mi?'' soruları ile eleştirildi

Herkesi kıyafetleriyle eleştiren ünlü sunucu ve şarkıcı Seren Serengil'in tercih ettiği son elbisesi takipçilerinin tepkisine neden oldu.

07.03.2022-11:45 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-11:52)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yıllardır sunucusu olan Seren Serengil, başarılı sunuculuğunun yanı sıra uzun zaman önce sahnelerde söylediği şarkılarıyla hafızalara kazınmıştı. Son zamanlarda geçirdiği mide ameliyatı ve yaşadığı sağlık problemleri gibi nedenlerle gündemden bir an olsun düşmeyen Serengil, şimdilerde sağlığına yeniden kavuştu. Yeniden sağlığına kavuşan ünlü sunucu, uzun yıllardır yapmadığı mesleğine geri dönmeye karar verdi. Seren Serengil, geçtiğimiz haftalarda yeniden sahne almaya başlarken eleştirilerin de odak noktası haline geldi. 

Serengil sosyal medyada tartışma konusu oldu

Sunuculuğuyla yıllardır ekranlarda olan ünlü sunucu Seren Serengil, yıllar önce bıraktığı şarkıcılık kariyerine geri döndü. Konserden konsere koşan ünlü isim ise performansı ve tercih ettiği elbiseleri nedeniyle eleştirilerin odak noktası oldu. Birçok sanatçının kıyafetini eleştiren ve son dönemlerde gündemden düşmeyen Gülşen'i giydiği cesur kıyafetler nedeniyle yerden yere vuran Serengil, bugünlerde aynı cesareti sergiliyor. Ünlü sunucunun  bu tercihleri ise takipçilerinin ikiye bölünmesine neden oluyor. Hem sesinin iyi olmaması hem de eleştirdiği kıyafetleri kendisinin de giymesi nedeniyle tepki çeken Serengil'e; ''Hiç yakışmamış", "Gülşen'i eleştiriyordun", "Külot giymemişsin'' birçok yorum üstüne yorum yağdı. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmaya Seren Serengil'in gelen eleştirilere cevap verip vermeyeceği ise merak konusu oldu. Ünlü sunucunun Gülşen, Hadise gibi pek çok şarkıcının kıyafetine sert eleştirilerde bulunup kendisinin de aynı şeyleri yapmasına ise kimse anlam veremedi.

Seren Serengil'in cesur elbisesi olay oldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal