Seren Serengil kimlere kıro kadın dedi? Seren Serengil Kıro Kadın çıkışı ile gündemde

Seren Serengil söylediği söz ile gündem oldu. "Kıro kadın" diyen Seren Serengilin bu sözü kime kullandığı merak edilmekte. Bergen filminin müziklerinden sonra bu yorumu yapması ise daha çok dikkat çekti.

05.03.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 06.03.2022-10:19)

Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının sunucusu Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden arabesk dinleyen kadınlar için "kıro kadın" sözünü kullandı. Bergen filminin vizyona girmesinden sonra müziklerin yorumlanmasının ardından bu sözü söyleyen Serengil'in kimi kast ettiği merak ediliyor. Bergen filmi sanatçının 80li yıllarda adından fazlaca söz ettirdiğini ve yaptığı evlilik neticesinde başına gelen olayların sonrasında bunların üstüne yaşadığı psikolojik ve fiziksel şiddeti konu eden bir filmdir. Dün vizyona giren filmin eleştirileri ise başladı. En dikkat çeken eleştiri ise Serengil'den geldi. 

Serengil'den gelen ani eleştiri

Herkes tarafından tanınan sunucu,  “Bergen’in gırtlağına sahip olan tek isim Mehtap Yılmaz. Onun dışındaki Bergen şarkıları bana geçmedi. Arabesk şarkıları mahalleden gelen kadınlar ve romanlar güzel okuyor. Moden bir kadının yaşam tarzında arabesklik yoktur. Şehirde doğmuş ve büyümüş bir kadından Bergen şarkısını dinlersen tat alamazsın. Gülşen kendi tarzında iyi yorumlamış ama kıro bir kadın değil. Bu büyük bir eksik” dedi ve bu sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. 

Seren Serengil'den arabesk müziğe kıro çıkışı

 "Kıro kadın" diyen Serengil kimi kast etti?

Serengil açıklaması şu şekilde devam ettirdi, , “Arabesk müzik en çok kıro kadınlara yakışıyor” diyerek farklı bir eleştiri yaptı. Ancak bu çıkış sonrasında Serengil'in kimi kast ettiği hala anlaşılmış değil. Ünlü sunucu ve şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı bu çıkış ise bazı takipçileri tarafından eleştirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal