Seren Serengil'in yorumcusu olduğu programa katılan oryantal Didem canlı yayında zor anlar yaşadı

Oryantal Didem ile Seren Serengil arasında yaşanan diyalog, canlı yayına damgasını vurdu. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.03.2022-16:05 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-17:31)

Ünlü oryantal Didem, ilk çıkış yakaladığı günden bu yana danslarıyla herkesi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Ekranlara uzun bir ara veren fakat dansını her yerde icra eden ünlü oryantal, verdiği arayı İbo Show'un programına çıkarak kapatmıştı. Yine yıllar İbo Show'da sergilediği performanslarla adını unutulmaz isimler arasına yazdıran oryantal Didem, çok özlenen performanslarını ekranlarda sergilemeye devam ediyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan oryantal Didem, önceki gün Söylemezsem Olmaz isimli magazin programına konuk olarak gitti. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan ve magazine dair her haberi yorumlayan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto bu kez konuk olarak oryantal Didem'i aldı. Serengil'le Didem arasında canlı yayında yaşanan ilginç diyalog ise hem magazine hem de sosyal medyaya damgasını vurdu. 

Didem: Öyle demeyelim şimdi

Beyaz TV ekranlarında uzun yıllardır yer alan Söylemezsem Olmaz, Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun üstlendiği sunuculukla uzun bir süredir devam ediyor. İbo Show'da sergilediği performanslarla yıllar önce ününe ün katan Didem, şimdilerde yine İbo Show da performans sergilemeye devam ediyor. Ekranlarda giydiği uzun ve kapalı elbiselerle çok konuşulan Didem'e ünlü sunucu Seren Serengil; ''Oryantal kıyafeti giymiyor kapalı bir kıyafet giyiyor ama bu kadar mı seksi olunur!'' ifadelerini kullandı. Bu yanıta karşılık olarak ise başarılı oryantal; ''Öyle demeyelim şimdi'' şeklinde ilginç bir çıkışta bulundu. Canlı yayında yaşanan bu olay sonrası ise Bircan Bali; ''Onu da giydirmezler şimdi'' diyerek konuyu kapattı. 

Oryantal Didem'in canlı yayındaki zor anları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal