Yıllar sonra yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Arda Kural ailesiyle ilgili bilinmeyen gerçekleri ilk kez anlattı

Ünlü oyuncu Arda Kural'dan özel hayatı ve aile ilişkileriyle ilgili herkesi şaşırtan açıklamalar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

05.03.2022-15:33 - (Son Güncelleme: 05.03.2022-15:46)

Emret Komutanım, Eyvah Kızım Büyüdü, Lise Defteri gibi pek çok dizide rol alan ünlü oyuncu Arda Kural, genç yaşında yakaladığı ünü geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle geride bırakmıştı. Yakışıklılığı ve oyunculuğuyla oyunculuk sektörüne damgasını vuran Kural, her şeyi geride bırakarak sokakta yaşamaya başlamıştı. Ünlü oyuncu yıllar sonra değişmeye karar vererek hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendini iyileştirmeye çalıştı. Başarılı oyuncu yeniden sektöre girmeye karar verdikten sonra çeşitli programlara katılarak ekranlardan neden uzak kaldığını açıkladı. Sektörde yaşadığı dışlanmalardan, zorbalıklardan ve yaşadığı kalp kırıklıklarından bahseden ünlü oyuncu, bu kez de hiç kimsenin bilmediği aile hayatından konuştu. 

Kural: Annem bir erkeği babamdan üstün görmüştü

Herkesin geri dönüşünü merakla beklediği ünlü oyuncu Arda Kural, hayatıyla ilgili bilinmeyen konuları anlattı. Bir Youtube programına konuk olarak giden ünlü oyuncu Kural, anne ile babasının ayrılık sürecini ve bu durumun kendisine nasıl yansıdığından bahsetti. Yakışıklı oyuncu; ''Annemle babam ayrıldığında babam bizi terk etmek zorunda kaldı. Babam ilim dergahına giderek kendini Allah'a adadı. Çünkü annemle ayrıldığı için çok acı çekiyordu. Araya bir erkek girmişti. Annem başka bir erkeği babamdan daha üstün görmüştü. Aralarına giren, hayatına giren biri değil ama sadece babam kendini ezik hissetti. Ama babamın o duygularını hatırlıyorum. Üzücü şeyler yaşıyorlardı. Ben babamın yanında liseyi okumaya başladım. İlim dergahlarına babam beni de götürmeye başladı. Sohbetlere katılıyordum'' diyerek kimsenin bilmediği gerçekleri ilk kez anlattı. Son dönemde yaşadığı zorlukları anlatmasıyla gündemden düşmeyen Arda Kural'ın, ne zaman ekranlarda yer alacağı ise hayranları arasında merak konusu oldu. 

Arda Kural ailesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal