29.09.2022-11:00 (Son Güncelleme:11.04.2023-14:55)


1

Kimdir?

Kimdir?

6 Haziran 1986 tarihinde Gaziosmanpaşa'da doğdu. Şişli Kuştepe'de büyüdü. Bir ablası ve bir de erkek kardeşi bulunuyor. Annesi Selanik göçmeni bir oryantal, babası ise Yugoslav göçmeni ve darbukacıdır.



2

Didem’in boyu 1.64’dür.



3

Çocukluğu Roman mahallesinde geçti. İlkokul üçüncü sınıfa kadar eğitim aldı, çalışması gerektiği için ayrıldı ve dans etmeye başladı. Ama daha sonra liseyi bitirdi.



4

İbo Show itirafı!

İbo Show itirafı!

İbo Show'un efsane dansçılarından Didem Kınalı, Armağan Çağlayan'ın programına konuk oldu. İbo Show hakkında söyledikleri herkesi şaşırttı. Armağan Çağlayan, "Siz İbo Show'un her bölümünde var mısınız?" sorusunu sordu. Didem ise "Aslında oluyor ama bazen montajda atıyorlar, bazen Ramazan'a denk geliyor ya da daha özel günlere geliyor diye koymuyorlar diye düşündüm ben açıkcası da sebebini de sormadım. İnsan da garip oluyor ya izliyorsun, birazdan çıkacağım şimdi çıkacağım. Var mıyım? Artık bunu demeye başladım. Bakıyorum ses gelmeyince ben hiç karışmıyorum sonrasında kendim VTR'de görmem gerekiyor." dedi. Bu sözleri gündeme samga vurdu.



5

Aktüel Dergisi'ne verdiği röportajda "Matematik dışında başarılı bir öğrenciydim. Okulu bırakmam ailemin değil, benim isteğimdi. Ama hâlâ okumayı istiyorum. Karar verdim okuyacağım, üniversiteye de gideceğim" Şeklinde açıklama yapmıştır.



6

Oryantal Didem’den İbrahim Tatlıses’e gönderme

Oryantal Didem’den İbrahim Tatlıses’e gönderme

Tanıtım öncesi muhabirlerle sohbet eden Kınalı, " İbrahim Tatlıses'e yeni şarkımı dinlettim. Kendisi beğendi. Ancak İbrahim Bey'in yeni şarkımı paylaşmasını beklerdim. Dostunuzu düşmanınızı böyle günlerde tanıyorsunuz. Canı sağ olsun. İbrahim Tatlıses benim düşmanım değil" değil. Şarkı konusundaki iddiasını ortaya koyan Kınalı, "Sanat camiasından kimsenin desteğini görmedim. Her şeye rağmen bir Ajda Pekkan olacağım" ifadelerini kullandı. Kınalı’nın bu açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Takipçileri ünlü oryantalin İbrahim Tatlıses’e gönderme yapıp, kariyerini zedeleme çalıştığını yönünde eleştirilerde bulundu.



7

Taciz edildim itira

Taciz edildim itira

Daha önce taciz edildiğini söyleyen Didem "Sahneye geç çıktığımda müşteriler leblebi atardı. Leblebiyi geçtim çoğu kez sahnede tacize uğradım. Para takarken göğüslerime dokunmaya çalışanlar oluyordu. Kulise gelen lüks hediyeler ve yemek davetlerinden hiç bahsetmiyorum bile." dedi.



8

Seren Serengil ile kavga etti

Seren Serengil ile kavga etti

Söylemezsem Olmaz programında Oryantal Didem ile Seren Serengil arasındaki diyalog dikkat çekti. Serengil, İbo Show'da oryantal kıyafeti giymeyen Didem için "Yine de seksi görünüyorsun" dedi. Serengil'e karşı çıkan Didem ise "Öyle demeyelim şimdi" şeklinde konuştu.



9

Dansı ile herkesi büyüleyen Oryantal Didem, katıldı bir programda geçmişine dair yaptığı itiraflar ile gündem oldu.



10

Gökhan Çınar'ın programına konuk olan oryantal Didem Kınalı, 10 yaşında babasının çoraplarını göğsüne koyarak sahneye çıktığını açıkladı. Dans ettiği için kendisini eleştirenlere yanıt veren Kınalı, "Ben kötü bir iş yapmıyorum, namussuz değilim" ifadelerini kullandı. Çocukluk yıllarında yaşadığı zorluklardan bahseden ünlü dansöz, "Dans etmeyi oyun gibi biliyordum. Annem ve teyzeler de dans ediyordu. Müzisyen bir ailede büyüdüm. Ten rengimden dolayı okul yıllarım da çok dışlandım. 'Çingene' diyenler oldu. Fakir bir ailede büyüdüm. Okulu bıraktım çalışmaya başladım. İlk dans ettiğimde sahneye çıkarken babamın çoraplarını göğsüme koyup çıktım. Henüz 10 yaşımdaydım. Evde o kadar çok para lafı konuşuluyordu ki artık otomatik olarak beynine yerleşiyordu para kazanma durumu.



11

İlk pavyona gittiğimde bir solistin arkasında dans ediyordum. Uykun geliyor, erken yatmaya alışıksın ama orada gece dörde kadar durmak zorundasın. Sonra İkitelli'de bir yere gittik, 'konsomatris olur musun' dediler. Ne olduğunu bilmiyordum 'deneyeyim' dedim. 'Ben içki içemem bana kola verin' diye belirttim. Bir adamın yanına oturdum. Tanımıyorsun, çocuksun adam orada konuşuyor derdini anlatıyor. Ben de oturdum orada program izledim. Adam bana 'sen beni dinliyor musun, ne dedim' diye sordu. 'Programı izle çok güzel' dedim. Sonra bana yaşımı sordu '18'im dedim. Aslında yalan söyledim. Ben 14 yaşımda kendimi eğittim. Bir adam para takmaya çalışırken taciz etti. Kafasında şişe kırıp kaçtım. Bizim evde hep alkol kokusu vardı. Babam çalışmamı istemiyordu. Annem ise 'çalışıp eve para getirecekler' derdi. Babamın zaafı alkol olduğu için o yüzden susuyordu. Çok seviyordum babamı aşıktım ona… Okumamı çok istiyordu ama olmadı” şeklinde anlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr