Demet Evgar Oyunculuktan Şarkıcılığa Geçiş Yaptı! Ünlü Oyuncunun Kararı Hayranlarını Şaşırttı

Güzel oyuncu Demet Evgar’dan hayranlarını havaya uçuracak haber geldi. Ünlü oyuncu yeni projesini basın mensupları aracılığıyla duyurdu.

28.12.2021-15:30 - (Son Güncelleme: 28.12.2021-15:30)

Ekranların sevilen yıldızı Demet Evgar, kariyeriyle ön plana çıkan oyuncular arasında yer alıyor. ünlü oyuncu yer aldığı birçok dizide gösterdiği oyunculuk performansıyla, adeta birçok meslektaşına ders verdi. Yer aldığı projelerdeki gösterdiği performansla herkesi kendine hayran bırakan oyuncu, aynı zamanda birçok dizi ve filmin de aranan yüzü haline geldi. Sahne tozu yutmuş oyunculardan biri olan Evgar, televizyonda kadına yönelik şiddet ve bu şiddetin insanı ne hale getirdiği ya da kendisini nasıl savunması gerektiğine yönelik senaryolarda yer aldı. Son zamanlarda artan kadına şiddet konusunda da oldukça duyarlı olan ünlü oyuncu, verdiği oyunculuk performansı ile birçok konuda düşündüren söylemlerde bulundu. Sosyal kimliğiyle de ön plana çıkan güzel oyuncu ise geçtiğimiz akşam Sarıyer’de görüntülendi. Ünlü oyuncu kariyer konusunda yaptığı açıklamalarla hem herkesi şaşırttı hem de heyecanlandırdı. 

ÜNLÜ OYUNCU SIRRINI AÇIKLADI

Güzel oyuncu Demet Evgar, oyunculuk kariyerinin yanı sıra şarkı söylemeyi de çok sevdiğini belirtti. Arkadaşlarıyla uzun bir aranın ardından bir araya geldiğini söyleyen ünlü oyuncu, gerçekleştirilen buluşmada da şarkılar söylediğini dile getirdi. Geçtiğimiz aylarda şarkıcı Can Bonomo ile ‘’Rüyamda Buluttum’’ isimli şarkıları seslendiren oyuncuya, olumlu yönde birçok geri dönüş olmuştu. Ünlü oyuncu bu dönüşlerden çok memnun olduğunu söyleyerek; ‘’Gelen tepkilerden çok memnunum. Can Bonomo ile beraber şarkı söylemek keyifliydi’’ dedi. Bomba haberi sona saklayan Demet Evgar, albüm hazırlığı içerisinde olduğunu söyledi. Sevenlerine büyük bir sürpriz hazırlayan oyuncu konuyla ilgili; ‘’ Artık albüm zamanı... Yeni bir albüm hazırlığı içerisindeyim. Sevenlerimi hem şaşırtacağım hem de mutlu edeceğim’’ diyerek sürprizini açıkladı.

demet evgar

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal