Levent Babataş kimdir, ne iş yapıyor? Demet Evgar’ın sevgilisi Levent Babataş hakkında bilgiler

Ekranların sevilen oyuncularından biri olan Demet Evgar, uzun bir süredir Levent Babataş ile birliktelik yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde hamile olduğu iddiaları ortaya atılan güzel oyuncunun sevgilisi de herkesler tarafından merak edilmeye başlandı. Bizde Demet Evgar 'ın yakışıklı sevgilisi Levent Babataş ile ilgili merak edilenleri sizler için haberimizde konu edindik ve ayrıntılarına yer verdik.

10.03.2022-15:32 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-15:39) Levent Babataş kimdir, ne iş yapıyor? Demet Evgar’ın sevgilisi Levent Babataş hakkında bilgiler

Televizyon ekranlarının en başarılı kadın oyuncuları arasında yer alan ve seyirciler tarafından da oldukça sevilen güzel oyuncu Demet Evgar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 'nde toplumsal medya hesabında paylaştığı '' tek kişilik protesto '' ile hem takipçileri tarafından hem de diğer kadınlar tarafından oldukça beğeni aldı. Demet Evgar, '' Ben Kadınım '' yazılı bir pankart hazırladı ve metro çıkışına pankartı astı. Evgar 'ın kendi çekmiş olduğu videosu sosyal medyada kısa bir süre içinde viral oldu ve aynı zamanda videoda güzel oyuncunun takipçilerinin de dikkatinden kaçmayan bir ayrıntı vardı. 

En son Show TV ekranlarında yayınlanan Alev Alev adlı dizide oynayan 41 yaşındaki güzel oyuncu, sürekli olarak videoda elini karnına götürdüğü de dikkatlerden kaçmadı.


Ünlü oyuncu Demet Evgar hamile mi?

Magazin gündeminde yer alan iddialara göre 2016 'dan itibaren birlikte olduğu işletmeci sevgilisi Levent Babataş ile anne baba olmak için hazırlanan Demet Evgar, hamile ve çift bir kız bebek bekliyorlar.

Demet Evgar 'ın 6 yıldan itibaren birliktelik yaşadığı yakışıklı sevgilisi Levent Babataş ise herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Peki oyuncu Demet Evgar evli mi, sevgilisi kim? Levent Babataş kim ve nereli? Demet Evgar 'ın sevgilisi ne iş yapıyor? gibi sorular da magazin gündemini meşgul etmeye başladı. İşte oyuncu Demet Evgar 'ın çok merak edilen sevgilisi Levent Babataş ile ilgili bilgiler..

Levent Babataş kim, nereli ve ne iş yapıyor?

Aslen Erzincanlı olan Levent Babataş, İstanbul 'da doğmuştur. Kadıköy 'de yer alan İstek Semiha Şakir Lisesi 'nde eğitim hayatını tamamladıktan sonra İstanbul Dota Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır. 

Besin üzerine faaliyet gösteren işletmede kariyer hayatını devam ettiren Babataş, bir avmsinde ise çok ünlü bir markanın da bayiliğini yapmaktadır. İşletmeci olan Levent Babataş 'ın oyuncu Demet Evgar 'dan önce olan evliliğinden ise bir oğlu vardır. 

Hayatında hiç evlenmemiş olan Demet Evgar ise şimdiden Babataş ailesine girdi. Evlilik için ilk adımlarını atan ünlü çift, nikah için de hazırlıkları yapmaya başladılar. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal