Halk tedirgin oldu: Karadeniz’de dev dalgalar!

Rize'nin Pazar ilçesi, son günlerde etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle büyük bir tehlike altında. Doğu Karadeniz Bölgesi'nde 2 gündür devam eden fırtına, özellikle Pazar ilçesi sahilinde dev dalgaların oluşmasına sebep oldu. Oluşan bu doğal afet, yetkilileri ve bölge halkını tedirgin ediyor.

27.03.2024-13:46 - (Son Güncelleme: 27.03.2024-15:39)

DHA'nın aktardığı habere göre, sabah saatlerinde etkisini artıran rüzgarın etkisiyle Karadeniz'in dalgaları, Pazar ilçesi sahilinde korkutucu boyutlara ulaştı. Dev dalgaların kıyı şeridini aşarak, bazı noktalarda ise Karadeniz Sahil Yolu'na kadar ulaştığı gözlemlendi. Yetkililer, özellikle 3 metre yüksekliğe kadar ulaşabilen dalgaların etkilediği sahil şeridinden uzak durulması konusunda halkı uyarıyor. Sahilde bulunan vatandaşların güvenliğinin tehlikeye girmemesi adına alınan bu tedbirler önem arz ediyor. Trafik polisleri de Karadeniz Sahil Yolu'nda yoğun bir çalışma yürüterek, sürücüleri bu tehlikeli bölgeden uzak durmaları konusunda uyarıyor.


Halkın güvenliği tehlikede mi?

Doğal afetlerin etkisi altında olan Pazar ilçesi, bölge halkı için endişe kaynağı olmaya devam ediyor. Yetkililerin aldığı önlemler ve yapılan uyarılar, olası can ve mal kayıplarının önüne geçmek adına büyük önem taşıyor. Bu süreçte halkın güvenliği ve can güvenliği her zamankinden daha fazla öncelik haline gelmiş durumda.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal