Halil İbrahim Pehlivan: 'Hayalim Milli Takım'

Süper Lig takımı Gençlerbirliği'nin sol bek oyuncusu Halil İbrahim Pehlivan, milli ekipte oynama hayalinin olduğunu dile getirdi.

29.02.2020-12:40 - (Son Güncelleme: 29.02.2020-12:21) Halil İbrahim Pehlivan: 'Hayalim Milli Takım'
Gençlerbirliği altyapısında kendini geliştiren Halil İbrahim, verdiği röportajda şöyle konuştu: 

"Milli takımda oynamak her futbolcunun hedefi, hayalidir. Benim de hedefim, hayalim milli takım formasını giymek. İnşallah bir gün gerçekleşir."

"Öncelikle Ankara derbisini kazanmak bizim için önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz. Şimdi önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız daha zorlu bir maç var."

"MKE Ankaragücü maçını kazanıp daha farklı hedefler doğrultusunda ilerlemeye çalışacaktık, istediğimizi de yaptık. Umarım böyle devam ederiz. Alt tarafla puan farkını biraz açtık. Bu bize özgüven getirir ama çok fazla rahatlık getirmesi doğru olmaz."

"Direkt rakiplerimizle oynayacağız. Bu maçlara en iyi şekilde hazırlanıp, çıkabildiğimiz kadar üste sıraya çıkmayı düşünüyoruz."

Başkent ekibinin sezonu ilk 10'da tamamlama planına yönelik gelen soruya Halil İbrahim, "Ben inanıyorum, takım arkadaşlarım ve hocamız da inanıyor. Hatta ilk 10'un daha üstünde bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah istediğimiz gibi olur." dedi.

Hamza Hamzaoğlu'nun Gençlerbirliği'ne ayak basmasının sonrasında istikrarlı bir performans sergileyen Halil İbrahim, "Hamza hoca ve ekibine teşekkür etmek istiyorum. Çünkü bana inandılar, güvendiler, formayı verdiler. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Altyapıdan itibaren uzun yıllardır Gençlerbirliği forması giyiyorum ve bir daha da çıkarmak istemiyorum. İnşallah en iyi şekilde formanın hakkını veririm." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal