Hain saldırıda yaralanan askerimiz şehit düştü! Ateş düştüğü yeri yaktı

13 Mayıs'ta teröristlerin havan saldırısında yaralanan Uzman Onbaşı Haydar Şenel tedavi altında olduğu hastanede şehit düştü. İşte acı haberin detayları...

19.05.2022-09:11 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-09:11) Hain saldırıda yaralanan askerimiz şehit düştü! Ateş düştüğü yeri yaktı

Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı harekat bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen hain hava saldırısı sonucunda yaralanan Uzman Onbaşı Haydar Şenel'in tedavi altında olduğu hastanede şehit olduğu bilgisi verildi. 

Milli Savunma Bakanlığından başsağlığı mesajı

Şehit Uzman Onbaşı Haydar Şenel için Bakanlıktan açıklamada geldi. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında ise, ''13 Mayıs'ta yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Şenel, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bugün şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.'' dedi. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan açıklama geldi 

''Kahraman silah arkadaşımız, 19 Mayıs 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.'' dedi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal