Haçat: ‘Antrenmanlarımızı Evde Yapıyoruz’

Tekvando Milli Takımı ve Kastamonu Tekvando Akademi Spor Kulübü hocası Numan Haçat, coronavirüs salgınına dönük önlemlerden ötürü sporcuları ile toplanamadığı için, idmanları telekonferans yoluyla yapıyor.

24.04.2020-16:48 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-16:46) Haçat: ‘Antrenmanlarımızı Evde Yapıyoruz’

Kastamonu’da yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından dolayı salon antrenmanlarını bırakmak durumunda kalan Numan Haçat, çareyi sporcularına online antrenman yaptırmakta buldu. Bilgisayar yoluyla sporcularıyla iletişim kuran Haçat, neler yapmaları gerektiğini bu şekilde gösteriyor.

Haftada 3 gün 35 kişiyle online idman yapan Haçat, sporcularının aktarılan görevi harfiyen yerine getirip getirmediğini de bilgisayardan kontrol ediyor.

HAÇAT: ‘ANTRENMANLARIMIZI EVDE YAPIYORUZ’

Numan Haçat, verdiği demeçte, 2006 yılından bu yana milli takıma 30’un üzerinde sporcu gönderdiğini açıkladı.

Sporcuların da coronavirüs salgını sürecinden kötü etkilendiğini belirten Haçat, "Ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu bu zor dönemde devletimizin çağrısına uyarak, biz de sporcularımızla evde kalıyoruz." şeklinde konuştu.

Bu zamanı sıkıntısız bir şekilde atlatmak istediklerini belirten Haçat, şu ifadeleri kullandı:

"Evde bulunduğumuz dönemde sporcularımızın antrenmansız kalmaması, daha zinde şekilde bu sıkıntılı süreci atlatmaları için telekonferans yöntemiyle çalışmalara devam ediyoruz. İnşallah bu süreci atlattığımızda, formda bir şekilde normal antrenmanlara başlayacaklar. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel başarıları tekrar edeceğiz. Şimdilik sporcularımızla birlikte, ’Evde kal Türkiye.’ diyoruz ve antrenmanlarımızı evde yapıyoruz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal