Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i Öldüren Damada 37,5 Yıl Hapis

Kayınpederi Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldüren damadı Cemil Karanfil 37,5 sene hapis cezasına çarptırıldı.

21.08.2019-12:47 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-14:13) Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i Öldüren Damada 37,5 Yıl Hapis

İstanbul'da kayınpederi Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldürdüğü, eşi Esma Karanfil'i de yaraladığı suçlaması ile 37 sene 6 ay hapis cezasına çarptırılan ve bu karar İstinaf Mahkemesi tarafından bozulan sanık Cemil Karanfil, tekrar 37 sene 6 ay hapis cezası aldı.

Kayınpederi Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla öldürdüğü ve eşi Esma Karanfil'i de yaraladığı öne sürülen tutuklu sanık Cemil Karanfil, Bölge Adliye Mahkemesi'nin bozma kararının sonrasında tekrar hakim karşısına çıktı. Mahkeme eski kararında direndi ve sanık Karanfil'i "kasten adam öldürme" suçundan 25 sene hapis cezasına, "eşi kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan da 12 sene 6 ay hapis cezasına çarptırdı.

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 1.Ceza Dairesi "eşi kasten öldürme" suçundan eksik ceza verildiği ve suçtan zarar gören Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın kovuşturma evresinde duruşmadan haberdar edilmediği gerekçeleriyle davanın bozulmasına karar vermişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal