Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Zabıta Kıyafeti Giyip Fırınlar Denetledi

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesi Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, zabıta kıyafeti giyerek ramazan ayı öncesinde fırınları denetledi. Belediye başkanını zabıta kıyafeti ile gören işletmeciler ise şaşırdı.

01.05.2019-10:01 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-09:58)

11 ayın sultanı Ramazan ayına kısa bir süre kala Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, giydiği zabıta kıyafetiyle başta ekmek fırınları olmak üzere unlu mamül üretimi yapan işletmelerde ekibiyle beraber denetim yaptı. Karşılarında zabıta kıyafetli belediye başkanını gören esnaflar ise şaşırdı.

RAMAZAN ÖNCESİ DENETİMLER SIKLAŞTI

Kırıkkale'nin Yahşihan Belediyesi ekmek fırınlarına ve unlu mamül üretimi yapan işletmelere dönük yaptığı periyodik denetimlerini 11 ayın sultanı Ramazan ayı öncesi sıklaştırdı. Vatandaşların aldığı gıda ürünlerinde herhangi bir mağduriyet olmaması için ekibiyle beraber denetimlere katılan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz giydiği zabıta kıyafetiyle görenleri şaşırttı. Başkan Türkyılmaz, sağlıklı ve standartlara uygun gıda tüketimi için ekmek ve unlu mamül üretimi ile satışının yapıldığı işletmelerde, ürünlerin gramaj, hijyen ve etiket kontrollerini yaptı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal