Terör Örgütü PKK'ya Dev Operasyon

Diyarbakır'ın Yenişehir, Bağlar, Kayapınar, Sur, Dicle, Ergani, Çermik, Çüngüş, Lice, Hani, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde jandarmanın düzenlediği eş zamanlı PKK operasyonunda 74 hain yakalandı.

17.11.2018-08:57 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-08:56) Terör Örgütü PKK'ya Dev Operasyon

Güvenlik güçleri PKK'lı hainlere göz açtırmıyor. Operasyonlar tam gaz devam ediyor. Bu kez adres Diyarbakır... İşte haberin detayları... Diyarbakır'ın Yenişehir, Bağlar, Kayapınar, Sur, Dicle, Ergani, Çermik, Çüngüş, Lice, Hani, Hazro ve Kocaköy ilçelerinde jandarmanın düzenlediği eş zamanlı PKK operasyonunda 74 hain yakalandı.

7'si muhtar olan zanlıların, teröristlere lojistik destek ve finans sağladığı, kuryelik yaptığı, kış üslenmelerine yardımcı olduğu, güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonları hakkında bilgi verdiği,  teröristleri kendi araçlarıyla eylem için şehir merkezlerine götürdüğü ortaya çıktı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu'nun yönettiği "Bayrak 98 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Sergen Çakmak-3" adlı operasyonda yakalanan zanlılar, sorgularının tamamlanmasından sonra savcılığa sevk edildi. 38 kişi tutuklanırken, 36'sı hakkında adli kontrol ve yurtdışına çıkış yasağı kararı alındı. 19 zanlı hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal