Meteoroloji'den Yağış Uyarısı! Hafta Sonu Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Akdeniz'den gelecek olan yeni yağışlı hava için vatandaşları uyardı.

17.11.2018-08:42 - (Son Güncelleme: 17.11.2018-09:29)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta Akdeniz'den gelecek olan yeni yağışlı hava için vatandaşları uyardı. Hafta sonunun gelmesiyle birlikte hava durumu vatandaşlar ve özellikle plan yapacak olanlar için merak edilmeye başlandı. Karadeniz üzerinden soğuk hava dalgası tüm yurtta etkisini göstermeyi sürdürüyor. Soğuk hava hafta sonu da etkili olacak. Meteoroloji ise Orta Akdeniz'den gelecek olan yeni yağışlı hava için uyarı yaptı.

Doğu bölgelerinde etkili olan kar yağışı hafta sonu etkisini yavaş yavaş kaybedecek. Bu kez kar yağışı ise yerini sağanak yağışa bırakacak.

Türkiye, cumartesi gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Muğla, Aydın, İzmir ve Manisa çevrelerinde, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa ve Antalya'nın batısında etkili olması bekleniyor.

Yer yer çok kuvvetli olması beklenen sağanak yağış için vatandaşların önceden tedbir alması ve dikkatli olması gerekiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal