Suudi Suikast Timini Taşıyan Aracın Şoförü Konuştu!

Cemal Kaşıkçı olayının baş kahramanı olan suikast ekibinin başındaki Maher Abdulaziz Mutreb'i taşıyan aracın Türk şoförü konuştu. Şoför, "Çok keyiflilerdi. Arabada da sigara, alkol aldılar" dedi.

26.10.2018-17:46 - (Son Güncelleme: 26.10.2018-17:50)

Cemal Kaşıkçı öldürülmesi olayına karışan timin başındaki Maher Abdulaziz Mutreb'i taşıyan aracı kullanan Türk şoför, cinayetin hemen ardını anlattı. Şoför, "Havaalanına doğru giderken yemek yenecek bir yer sordular, bunları dönerciye götürdüm. Çok keyiflilerdi. Arabada da sigara, alkol aldılar" dedi.

TÜRK ŞOFÖR İLK KEZ KONUŞTU

Suudi Arabistan'ın İstanbul'a yolladığı suikast ekibinin başındaki kişinin Türk şoförü, ilk defa konuştu.

Şoför, A Haber'de ekranlara gelen röportajda "Bir saat içinde hareketlilik oldu, üç araç dışarı çıkış yaptı, CC plakalı araçlardı. Minivanın içine özellikle baktım, o derece incelememe karşın hiçbir şey göremedim. Çok karanlıktı camları. Birisi sola, diğer iki tanesi düz gitti" diyerek olayın hemen ardını anlattı.

Röportajdan dikkat çeken kısımlar şu şekilde:

"NEŞELİYDİLER, ALKOL KULLANDILAR"

Kaşıkçı'nın girmesinin ardından yaklaşık iki saat sonra telefon geldi. 'Biz oteldeyiz gel bizi al' dediler. Otele gittik. Ardından dört kişi belirdi kapıda. Akşam aldığım kişilere benzemiyordu. 'Biz sizin ekipteniz, bir araba, bir de valiz arabası talep ediyoruz. İki araç havaalanına geçeceğiz' dediler.

Havaalanına doğru yol alırken yemek yenecek bir yer sordular, bunları dönerciye götürdüm. Gayet keyiflilerdi. Arabada da sigara, alkol tükettiler.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal