Selamını Almadığı İçin Eski Belediye Başkanını Vurmuş

Kocaeli'de eski belediye başkanı Ali Haydar Bulut'u sokak ortasında silahla bacağından vurarak yaralayan Burhan Ç. kız arkadaşının evinde yakalandı. Saldırgan, Bulut'u selamını almayıp, kendisine gülmesi nedeniyle vurduğunu söyledi.

26.07.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 26.07.2019-13:15) Selamını Almadığı İçin Eski Belediye Başkanını Vurmuş

Kocaeli'nin Derince ilçesi eski belediye başkanı Ali Haydar Bulut'u sokak ortasında silahla bacağından vurarak yaralayan Burhan Ç., saldırıyı Bulut'un selamını almayıp, kendisine gülmesi ardından yaptığını söyledi.

Olay önceki gün Derince Deniz Mahallesi Postane Sokak'ta oldu. Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut, sokakta yürüdüğü esnada bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Sağ bacağına gelen kurşunla yaralanan Bulut, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı.

KIZ ARKADAŞININ EVİNDE YAKALANDI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği birimleri ise kaçan saldırganın Burhan Ç. olduğunu tespit etti. Saldırgan, kız arkadaşının evinde yakalanarak, gözaltına alındı.

SELAMINI ALMADIĞI İÇİN VURMUŞ

Burhan Ç. polisteki ifadesinde Ali Haydar Bulut'a saldırıyı kendisinin yaptığını kabul etti. Eski başkan ile aralarında 2015 senesinde işletmesinin ruhsatını iptal etmesi sebebiyle husumet oluştuğunu öne süren Burhan Ç., olay günü tesadüfen gördüğü Bulut'u selamını almadığı ve kendisine gülmesi ardından vurduğunu söyledi.

Ali Haydar Bulut ise ifadesinde zanlıyı tanımadığını, arkadaşlarıyla sohbet etmesinin ardından camiye gitmek için yürümeye başladığını, saldırganın bir anda karşına çıkarak, ateş ettiğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal