Şehit Oğlunun Adının Alt Geçide Verildiğini Gören Anne, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Şehit oğlunun isminin, Arnavutköy'de bir alt geçide verildiğini gören anne ve baba, gözyaşlarını tutamadı. Tabeladaki adı gören acılı anne, "Sanki oğlumu görmüş gibi oldum." dedi.

24.07.2019-12:33 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-12:30) Şehit Oğlunun Adının Alt Geçide Verildiğini Gören Anne, Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Şehit oğlunun isminin, Arnavutköy'de bir alt geçide verildiğini gören anne ve baba, gözyaşlarını tutamadı. Bir tarafta hüzün diğer tarafta ise gurur dolu olduklarını ifade eden acılı çift, "Oğlumuzun isminin bir geçide verilmesi ve her gün buradan geçen binlerce insan tarafından okunacak olması bizleri çok gururlandırdı" dedi. 2 kızı, torunları ve kardeşi ile beraber Arnavutköy'e gelerek şehit oğlunun isminin yazılı olduğu alt geçiti ziyaret eden Güler Karasu, "Sanki oğlumu gördüm" diyerek gözyaşı döktü.

2006 senesinde İstanbul Alemdağ'da meydana gelen bir kaza sonucu şehit olan Havacı Onbaşı Onur Karasu'nun ismi, kardeşi Duygu Arslan'nın başvurusu neticesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy'deki bir alt geçide verildi. Şehit Onbaşı Onur Karasu'nun isminin verildiği alt geçide geçtiğimiz günlerde adının yazılı olduğu tabela asıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal