Rezidansta Yaşanan Ölüm İntihar mı, Cinayet mi?

İstanbul Küçükçekmece'de bir rezidansın balkonundan düşerek ölen kadının intihar mı ettiği yoksa cinayete kurban mı gittiği polis tarafından araştırılıyor.

20.03.2019-13:27 - (Son Güncelleme: 20.03.2019-14:34) Rezidansta Yaşanan Ölüm İntihar mı, Cinayet mi?

Gece saat 01.00'da bir kadının 14 katlı bir rezidansın 9. katının balkonundan düşmesine tanık olan vatandaşlar ambulans ve polis ekiplerini aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri tutanak tuttular. 

Ambulansla gelen ekip kadının hayatını kaybettiğini belirlediler. Polislerin tuttuğu tutanak sonrası çevredeki insanların, kadını sebgilisinin camdan attığını söylemesi üzerine olay yerine Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olay yerine geldi. 

5 SAAT BOYUNCA DELİL TOPLADILAR

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın gerçekleştiği 9. katın kapısını çilingirle açtırarak dairede 5 saatlik bir inceleme yaparak delil topladılar.

KİMLİĞİ HENÜZ BELİRLENEMEDİ

Balkondan düşerek olay yerinde yaşamını yitiren kadının kimliği henüz belirlenemedi. Ceset otopsi için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cinayet şüphelisi olarak bir kişi gözaltına alındı. Kadının balkondan düştüğü dairenin komşularından 4 tanesinin ifadesine başvuruldu.

Kadının kimliği yapılan otopsi ve incelemeler sonucu belli olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal