PKK'nın Katlettiği 2 Çocuk İçin Millet İttifakından Ses Yok

PKK'lı teröristler Tunceli'de 8 ve 4 yaşlarındaki 2 kardeşi şehit etti, ittifak kurdukları çevreden ses soluk çıkmadı. Ne PKK'nın siyasi partisi HDP, ne onun ortağı CHP, ne de Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 2 çocuğun öldürülmesi sonrası PKK'yı kınayamadı bile.. .

16.07.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:45) PKK'nın Katlettiği 2 Çocuk İçin Millet İttifakından Ses Yok

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Bilgeç köyü Çakılyayla mezrasını ziyaret eden 8 yaşındaki Ayaz ile 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu, teröristlerin araziye yerleştirdiği EYP'nin üzerine bastı. Yaşamını yitiren 2 minik için Türkiye kahroldu. Türkiye şehit haberinin gündeme gelmesiyle gözyaşlarını tutamazken, bu vkatliama sessiz kalanlar büyük tepki çekti.

2 ÇOCUK PKK BOMBASIYLA ÖLDÜ

Kardeşlerin bastığı EYP, infilak etti. Patlama sonucu çocuklardan Ayaz olay yerinde hayatını kaybetti, 4 yaşındaki Nupelda ise helikopterle getirildiği Elazığ Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

YALAN HABERLERLE AYAĞA KALKANLARIN SESİ ÇIKMADI

Özellikle Türk Askeri'nin sınır dışındaki operasyonları sonrası Avrupa ve PKK destekçileri yalan haberlere başvurmuştu. Esed rejiminin katliamında çekilen fotoğrafları, yalan haberlerle servis edenler, bugün sessizliğe büründü.

HDP'nin son zamanlardaki en büyük destekçisi olan CHP de Tunceli'deki 2 çocuğun PKK tarafından öldürülmesine ilişkin herhangi bir ses vermedi.

HDP ve CHP'nin yanısıra Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da teröristlerin vahşeti sonrası PKK'yı lanetlemedi, kınamadı.

Törene HDP'li isimler katılmazken, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da sadece başsağlığı mesajı paylaştı. 8 ve 4 yaşlarındaki 2 kardeşi katleden PKK'ya sert tepki gösteremeyen Maçoğlu, kamuoyunda büyük tepki çekti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal