Ordu'da Yaşlıları Öldüren Seri Katilin İddianamesi Kan Dondurdu!

Ordu’nun Akkuş ilçesinde kurduğu çiftlikte yaşlı insanları öldürdüğü belirlenen seri katil Mehmet Ali Çayıroğlu'nun hakkındaki ifade kan dondurdu.

20.08.2020-11:44 - (Son Güncelleme: 20.08.2020-12:14) Ordu'da Yaşlıları Öldüren Seri Katilin İddianamesi Kan Dondurdu!

13 kişiyi öldürdüğü tespit edilen ‘seri katil’ Mehmet Ali Çayıroğlu hakkındaki soruşturma sona erdi.

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Çayıroğlu’nun şimdiye dek öldürdüğü kesin olarak kanıtlanan 8 cinayeti hakkında hazırlanan iddianamenin her ayrıntısı akıllara durgunluk verdi.

SERİ KATİL KASAP DÜKKANI AÇTI

11 kez cezaevine girdiği bildirilen Mehmet Ali Çayıroğlu, 19 Ocak 2018’de hapisten çıktıktan sonra koğuş arkadaşıyla Samsun’da bir kasap dükkânı açtı.

Söz konusu seri katilin Ordu’nun Akkuş ilçesinin Karaçal köyünde de keseceği hayvanlar için çiftlik kurduğu  dile getirildi.

Açtığı çiftliğe hayvan alma bahanesi ile dağ köylerine giden seri katilin tenha bölgelerde yaşayan yaşlı insanları hedef olarak belirlediği bildirildi.

KURBANLARINI KIRSAL KESİMLERDEN SEÇİYORDU

Buralarda hayvan sahibi yaşlılarla tanışan Çayıroğlu'nun hayvan alma bahanesiyle kendine yaşlı kurban seçtiği kaydedildi.

Hedefini belirleyen katilin askeri üniforma giyip, telefonuna indirdiği telsiz sesiyle gece yarısı evlerine ‘askerim’ diyerek baskın yaptığı ortaya çıktı.

CANLI CANLI YAKIYORDU

Seri katilin hedef aldığı kişilerin hayvan, para ve altınlarını gasp ettiği kurbanlarını önce plastik kelepçe ile bağlayıp olay yerinde gaz açıp olaya kaza süsü veriyordu.

Bazen de kurbanlarını bağladıktan sonra evi kundaklıyor ve onları canlı canlı yakarak oradan uzaklaşıyordu.

Çayıroğlu, 3 Mayıs 2018 ile yakalandığı 12 Ağustos 2018 arasındaki 3 aylık dönemde benzer yöntemlerde Ordu ve Samsun’da 13 kişiyi katletmiş.

Her bir cinayet için ayrı olmak üzere ‘Tasarlayarak adam öldürmek’ ve ‘yağma’ suçlarından 8 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 60 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenen Çayıroğlu’nun işlediği değerlendirilen 5 cinayete dair bir başka soruşturma ise Samsun’da devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal