Nakit Olarak Kredi Kullanan Adamın Hesabına 2 Kere Para Yattı!

Bankadan nakit olarak 50 bin lira kredi çeken 61 yaşındaki emekli adamın hesabına 2 kere 48 bin 175 lira yattı. Adam hesabına yatan parayı iade etti.

12.05.2020-17:22 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-17:14) Nakit Olarak Kredi Kullanan Adamın Hesabına 2 Kere Para Yattı!

 Olay, Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana geldi. 61 yaşındaki emekli Hüseyin Özer, sabah özel bir bankaya giderek, iş kurmak isteyen oğlu için ve bazı borçlarını kapatmak için 50 bin lira ihtiyaç kredisine başvurdu. Özer, işlemlerinin ardından kredi giderleri düşülmüş olarak 48 bin 175 lira nakit parayı elden alarak bankadan ayrıldı. 

Özer, eve döndüğünde bankanın hesabına 2 dakika arayla 48 bin 175'şer liradan toplamda 96 bin 350 lira para yatırdığını fark etti. Parayı gören Özer, hemen bankayı aradı ve durumu anlattı. Banka, paranın kendisin ait olduğunu söylese de içi rahat etmeyen Özer, şubeye gitti. Yapılan incelemelerin ardından personel hatası olduğu anlaşıldı ve banka hatalı işlemi düzeltti.

Olayla ilgili olarak açıklama yapan Özer, "50 bin liralık kredi çekmek için sabah bankaya gittim. Görevli memur gerekli işlemleri yaptı ve bana da kesintiler haricinde nakit olarak elden verdiler. Paramı aldıktan sonra evime geldim. Bir müddet sonra telefonuma mesaj geldi diye açtım. Telefondan hesabıma baktığımda 97 bin civarında para gördüm. 2 defa para yatmış görünüyor. Buna istinaden biz bankayı aradık. Orası da 'Siz kendiniz yatırdığınız için kullanabilirsiniz' dediler. İçimiz rahat etmedi, kişiler mağdur olmasın diye iade etmek istiyoruz. Şimdi bankaya gidip bankada görevli müdür beye bilgi vereceğiz. Büyük bir ihtimalle personel hatası olduğunu düşünüyorum. Sabahleyin yapılan işlemde, eksiye basılacağı yerine artıya basılınca meblağın üzerine iki defa ilave edilmiş. Memurun bir an dalgınlığı olmuş düzeltildi. Banka müdürü teşekkür etti. Şu anda herhangi bir sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal